Tasa- arvon paradoksi on siinä, että suurinta huolta mediassa ja viranomaistoiminnassa kannetaan menestyvistä tytöistä, eikä syrjäytyvistä ja alisuorittavista pojista.

Nyt tuo vuosikymmeniä vaalittu ja hehkutettu paradoksi kantaa mätiä hedelmiä ja ennen maailmalla niin kuuluisa peruskoulummekin on romahtanut. Ja senkö takia Helsingin yliopisto nyt viimeisenä suomalaisena yliopistona putoaa maailman 100 parhaan joukosta, koska jo 60% yliopistojen opiskelijoista on naisia?

Koska puolet kansasta, pojat ja miehet, on hyvin pitkälle syrjäytetty yhteiskunnasta ja meillä on jo vuosikymmeniä saarnattu vain tyttöjen ja naisten tasa- arvoa. Muutama vuosi sitten Suomessa todettiin olevan jo 90. 000 syrjäytynyttä nuorta miestä, mutta Sanna Marinin hallitus ei mitenkään noteerannut asiaa.

Päinvastoin, intersektionaalisella feminismillä vain ajettiin pystyyn kastijakoa, jossa suomalaiset naiset ja muslimimiehet olivat positiivisen syrjinnän huipulla. Laittomasti maassa oleskeleville "paperittomille" järjestettiin pääsy kaikkeen terveydenhoitoon ja palkkatuella perustetuilla leikkityöpaikoilla oleskelulupa.

Täytyy tarjota malli siitä, että miehet ovat ihan yhtä lailla tärkeä osa yhteiskuntaa. On suorastaan järkyttävää, että tasa- arvoisena pidetyssä Suomessa jonkun täytyy sanoa noin, mutta on sentään hyvä kun perussuomalainen opettaja/kansanedustaja Sara Seppänen sanoo asian ääneen. Ajat ovat onneksi muuttumassa ja vuosikymmeniä jatkunut sukupuolen perusteella tapahtunut rasismi saadaan loppumaan.

Aivan oikein, rasismistahan tässä on koko ajan ollut kysymys:

Rasismi tarkoittaa oletetun ihmisryhmän arvottamista etnisen alkuperän, ihonvärin, kansalaisuuden, kulttuurin, äidinkielen,tai uskonnon perusteella alempiarvoiseksi kuin muut ihmisryhmät.

Onkin hyvin kuvaavaa, että nyt ylimpänä rasismista vouhottaa ruotsinkielinen buuri Eva Biaudet, jonka valinnassa vähemmistövaltuutetuksi rikottiin aikoinaan kaikkia noita YK: n tasa- arvon pyhiä periaatteita. Tämä etuoikeutettuja ruotsinkielisiä edustava valkoinen nainen syrjäytti poikkeuslailla ilman vaadittua tutkintoa muslimeja edustavan ruskean maahanmuuttajamiehen (Husein Muhammed), jolla oli vieläpä vaadittu tutkintokin. Husein Mohammed uhkasi oikeusjutulla, mutta sitten naisten tasa- arvon tunteva Eva Biaudet nimitti hänet laitoksensa ylitarkastajaksi (Otat, tai lennät maasta ulos, fy fan, din förbannade jävel!)

Eva Biaudetin naisten tasa- arvo pohjautui puhtaasti Freudenthalin oppeihin, koska hän järjesti Oulussa messut hammaslääkäri- ja lääkäriopintoja suunnitteleville nuorille, mutta jotka messut olivat avoinna vain tytöille. Vaikka siihen aikaan hammaslääkäriksi opiskelevista 80% oli naisia ja lääkäreiksi opiskelevista 60% oli naisia.

Nyt tuo vähemmistövaltuutetun (yhdenvertaisuusvaltuutettu) virka on jostain ihmeen syystä kiintiöity ruotsinkielisille ja siinähän näkyy pakkoruotsistakin tuttu apartheid ja kolonialismin aave! Irvokasta suorastaan!

Näillä mennään kuitenkin, vaikka lopullinen "päämäärä" on vielä hämärän peitossa!