Tässä alhaalla taulukko, joka on herättänyt valtavaa kohua Ruotsissa. Siinä on OECD: n tutkimus tartunnan leviämisestä 28 maassa ja ne näyttäisivät olevan Sveitsiä ja Norjaa lukuun ottamatta kaikki EU- valtioita. Syynä kohuun on se, että Ruotsi on selvästi huonoin koko porukasta.

 

640@60.jpg

Näin suomalaisittain asian tekee mielenkiintoiseksi se, että niin kauheasti ylistetty Suomi on viidenneksi huonoin, kun taas Islanti on toiseksi paras ja Norjakin sijalla 7. siellä paremmassa päässä. Ilmeisesti Suomen 95 prosenttisesti (vrt. P- Korea) hallitusta tukeva media valikoi vain Suomelle edulliset kehut ja tilastot kansainvälisestä uutistarjonnasta. Krista Kiuruhan kielsi Tyksiä kertomasta Makedoniasta saapuneiden tartunnoista ja maskikohussa hallitus salaili ja tilasi sopivia tutkimustuloksia. Terveysviranomaisten tapa pitää kansaa pimennossa muistuttaa enemmän diktatuuria kuin demokratiaa, sanotaan Ruotsissa.

 

Sentio-20201119-759x500.png

Tässä yllä marraskuussa tehty mielipidetiedustelu osoittaa ruotsidemokraattien olevan suurin puolue Ruotsissa. Moderaatit (kok) ja kristilliset ovat jo ilmoittaneet olevansa valmiita hallitukseen demonisoitujen ruotsidemokraattien kanssa. Pääministeristä päättää parlamentti, joten SD: n kokematon Jimmie Åkesson ei varmasti mene läpi. Silloin voisi kuvitella jumalaisen kauniista Ebba Buschista tulevan kompromissina pääministeri. Tässä pitää taas muistaa, etteivät Ruotsin viranomaiset ole mitenkään jahdanneet Ebba Buschia, vaikka hän onkin kristitty ja lukee Raamattua. Terveisiä vain Maria Ohisalolle!

Ruotsin entinen sosiaalidemokraattinen pääministeri Göran Persson vaatii jo julkisuudessa, ettei uusia maahanmuuttajia päästetä heti kiinni täyteen sosiaaliturvaan. Koska yhteiskunta ei vain kestä sitä! Ilmeisesti Brexitin takia myös yhä useammat itäeurooppalaiset ovat alkaneet hakeutua Ruotsin lihapatojen ääreen ja Persson on tästä huolissaan.

Ruotsissa on talous hyvässä kunnossa, joten on aivan sama mikä hallitus siellä on. Viime viikolla julkaistiin tutkimus ruotsalaisten suurimmista huolenaiheista maassaan ja ensimmäistä kertaa väkivalta ja rikollisuus olivat ykkössijalla. Suomessa ne taitaisivat olla aika kaukana kärjestä, vaikka sisäministeri Ohisalo onkin jo alkanut pauhata nettirikollisuudesta. Ruotsalaiset päästelisivät selkäkeikkanauruja, jos kuulisivat Ohisalon sönkötystä "digitaalisesta väkivallasta".

Ruotsin poliiseista 40% harkitsee eroamista ja hallitus on jo valmistellut poliisien tuontia ennen kaikkea Norjasta, mutta myös muista pohjoismaista. Viikko sitten heitettiin taas käsikranaatti poliisin kotitaloon ja se tosiaan räjähti aiheuttaen suurta tuhoa ja pelkoa. Niitä tapauksia riittää.

PS. Tänä aamuna kiskoin auki kauppakeskuksen lasisen sivuoven mennäkseni sisään, kun sen takana kahvikuppi kädessä puhelimeen puhunut somalimies viittasi minut vihaisesti sivuun ja jouduin pitämään ovea auki tuolle itseäni 40 vuotta nuoremmalle pulloposkelle. Suoraan sanoen käväisi mielessäni vetäistä tuota plösöä nyrkillä takaraivoon! Ja kuin asioiden tilan vahvistaen avaan varttia myöhemmin sen saman oven kiinalaisen näköiselle naiselle ja sieltä tulee niin kaunista hymyä ja kiitokset lausutaan.