Hesarissa on nyt iso juttu Silmien ummistaminen voi kostautua turkulaisesta Muhis Azizista, mutta se on maksumuurin takana. Oletan hänen kuitenkin puhuvan samasta asiasta, mistä hän on tehnyt valtuustoaloitteen Turussa ja siis Koulujen välisestä vaihto- oppilas- ohjelmasta.

Tämähän on apinoitu suoraan Ruotsista, missä keskiluokkaisella kantaruotsalaisalueella asuvat lapset eivät saa käydä muutaman sadan metrin päässä olevaa omaa kouluaan, vaan he joutuvat kulkemaan bussilla kauempana sijaitsevaan mamu- lähiöön.

Sama sitten päinvastoin ja mamu- lähiön lapsia kulkee siihen parempaan kouluun edesauttamaan molemminpuolista kotoutumista. Nyt ollaan siis jo niin pitkällä, että suomalaisia vaaditaan kotoutumaan muslimikulttuureihin. Ja nimenomaan muslimien, koska ei kiinalaisille, ukrainalaisille, venäläisille, jne, tulisi mieleenkään vaatia suomalaisia kotoutumaan heidän hienoihin kulttuureihinsa. 

Mitä annettavaa arabien ja somalien kulttuureilla on suomalaisille! Tyttöjen ja naisten sortoa, homojen hakkaamista ja kaikkien muiden uskontojen sortoa. Muslimimaissa ihmiset lukevat vuodessa keskimäärin 6 minuuttia, mutta länsimaissa 12. 000 minuuttia (Saska Saarikoski, HS).  

Kyseinen ehdotus toteutuessaan loukkaa suomalaisten ihmisoikeuksia ja on kaikilta osin Suomen perustuslain vastainen. 

Aikoinaan parisuhteessa ollessani meillä oli ystäväpiirissämme n. kolmikymppinen kantasuomalainen pariskunta, joka asui Helsingin Vuosaaressa (pikku- Mogadishu). Heillä oli hyvä asunto, meri, venepaikka ja uimaranta, sekä koulut ja kaupat aivan vieressä.

Heidän lastensa lähestyessä kouluikää he kuitenkin muuttivat Espooseen keskiluokkaiselle pientaloalueelle. Missä oli paljon huonommat palvelut, mutta lähikoulussa enemmistönä olevien kantasuomalaisten lasten lisäksi ehkä vain joitakin venäläisiä, virolaisia, thaimaalaisia,jne. lapsia.

Suomalaisille se asunto on elämän suurin sijoitus, siihen säästetään jopa vuosikymmeniä ja lapsiperheille varsinkin hyvä koulu on tärkeä. Sitten heidät pakotettaisiinkin lähettämään lapsensa siihen rauhattomaan mamu- lähiöön, josta he ovat ehkä juuri paenneet. Missä heidän lapsensa kokisivat väkivaltaa, enemmistö ei puhuisi suomea ja lapset menettäisivät monivuotiset koulukaverinsa. Kaikki tämä opettajien sattumanvaraisella valinnalla!

Törmäys tulee joka tapauksessa pian ja sitä ei voida välttää, mutta sitä voidaan pehmentää, uhkailee Muhis Azizi. Näin ollen kaikilla maailman mittareilla parhaimpiin arvostetun suomalaisen yhteiskunnan ja koululaitoksen pitäisi siirtyä ajassa 500 vuotta taaksepäin, sekä alkaa opiskella ja alistua keskiaikaiselle islamille!

Se törmäys voidaan ilmeisesti välttää vain perustamalla Tanskan malliin Kotiuttamisvirasto, joka lähettää Muhiksen kaltaiset sopeutumattomat takaisin niihin kotimaihinsa. Imaameista on hyvä aloittaa, koska ne nimenomaan vastustavat muslimien kotoutumista ja saarnaavat keskiaikaisten kalifaattien perustamista tänne pohjoiseen.

Samoin kouluihin Ranskan malliin ehdoton huivien, kaapujen ja muiden uskonnollisten pukujen kielto. Ranskassa eräs algerialainen tukun autonkuljettaja kieltäytyi toimittamasta tavaraa juutalaisten kauppoihin, joten hän sai kolme kuukautta vankeutta ja sen jälkeen suoraan lentokoneella Algeriaan.

Ruotsikin on karkottanut jo ison lauman imaameja, vaikka yksikin 25 vuotta Ruotsissa asunut imaami sinnitteli vuoden häkissä, ennen kuin otti lentolipun Turkkiin ja sai vielä 250€ rahaa taskuun!