Plösö Paavo Arhinmäki jatkaa vinkumistaan al- Holin pääosin ulkomaalaistaustaisten terroristien puolesta. Aikooko kepu tosiaan mennä vielä 3.5 vuotta tällä hallituspohjalla, joka ei kykene käsittelemään mitään todellisia kotimaisia ongelmia, mutta ulkomaille syydetään rahaa miljoonia toisensa jälkeen. Terroristeille, sekä Saddamin hirmuhallinnon sotilaille ja poliiseille.

Vihreä ministeri/puheenjohtaja Tarja Cronberg vetäisi aikoinaan hulluuden pohjanoteeraukset, kun hän ehdotti nuorisotakuuta ja kymmeniätuhansia työpaikkoja 50. 000 espanjalaiselle ja kreikkalaiselle. 

Elinkeinoelämän valtuuskunta (Eva) arvioi alkuvuonna 2018, että Suomessa on liki 79.000 parhaassa työiässä olevaa miestä, jotka ovat pudonneet työelämästä ilmeisesti pysyvästi.

Tuollaiset asiat eivät kuitenkaan kiinnosta punahuulihallitusta, eikä asialle tehdä mitään. Syrjäytynyt nuori mies maksaa valtiolle 13. 000 € vuodessa, joten tuollainen määrä tekee jo 1. 000- 2. 000 miljoonaa joka vuosi. Heihin satsaamalla saataisiin nopeasti kuitenkin sitä kaivattua työvoimaa ja veronmaksajia, sekä säästettäisiin tuhansia miljoonia vuodessa.

Maksettakoon siis 10. 000- 20. 000 kantakirjasuomalaiselle nuorelle miehelle jotain 80% palkkatukea rakennustyömaille puoleksi vuodeksi ja saamme nopeasti niitä kaivattuja suomalaisia rakentajia. Aluksi rahaa palaa kymmeniä miljoonia, mutta puolet tulee välittömästi takaisin säästyneinä työttömyys- ja sosiaalikustannuksina. 

Näistä ensimmäisen tilaisuuden saaneista nuorista miehistä todennäköisesti 90 % jää pysyvästi työelämään ja sen vuosittain kuluttamansa 1. 500 miljoonan sijaan he maksavat veroja 1. 000 miljoonaa.

Li Andersson kauhisteli aikoinaan lehdessä, kun valtion rahaa käytettiin miesvaltaisten alojen tukemiseen. Vaikka mitään sellaista ei tehtykään, mutta oli vain pakko rahoittaa rataa Helsinki- Vantaan lentokentälle. Näin ollen nykyinen hallitus käyttänee niitä työllistämistukia taas vain partalasten leikkityöpaikkoihin pk- seudun kirjastoissa, nuorisotiloissa ja muissa "monikulttuurisuuspuuhasteluissa".

Tässä vielä onnitteluviesti pakkoruotsia laajentaville Li Anderssonnille ja Anna- Maija Henrikssonnille, sekä tietysti 2. 000 ministeripäivää juhlivalle Pekka al- Holi Finlandijalle.

5556fgfgw34dhg.png