Trumppia pidetään epäinhimillisenä, koska hän ei päästä kaikkia Meksikosta tulevia pakolaisia ja siirtolaisia rajan yli. 

Mitä Suomi tekisi, jos maassamme asuisi miljoona laittomasti maahan tullutta venäläistä ja joka kuukausi tulisi tuhansia lisää! Suurin osa pimeissä töissä ja kovan luokan rikollisia tuhansittain. Se on nimittäin tilanne USA: ssa näiden meksikolaisten ja muiden latinojen kanssa.

Vuonna 2015 Suomeen tuli vain muutama tuhat pakolaista itärajan yli, mutta Pekka Haavisto olisi jo silloin lyönyt rajan kiinni. Onko nykyinen ulkoministerimme Pekka Haavisto siis sata kertaa pahempi peto kuin Donald Trump! Pahalta tuntuu, mutta todisteet ovat kiistattomat.

D97Z2WKXkAUXXka.jpg

Ruotsin Svt ( Yle ) katumainoksessa Iranin uskonnollinen johtaja Khamenei kertoo USA: n presidentti Donald Trumpin olevan "henkisesti jälkeenjäänyt". Tuossa Iranin ja USA: n kriisissä Svt näkee Trumpin suurempana roistona kuin Khamenein ja sama linja näkyy myös Suomen ylellä.

Tämä sama Khamenei kuitenkin pitää valtaa maassa, jonka lakien mukaan Suomen ulkoministeri Pekka Haavisto ja hänen kumppaninsa Antonio hirtettäisiin heidän homoseksuaalisuutensa vuoksi.

Näihin täysin mielipuolisiin "suvaitsevaiston" ristiriitoihin törmää joka päivä ja kaikkialla.

Iranilla on jo suuri valta Irakin, Syyrian ja Libanonin hallinnoissa, kuten se myös pystyy määräämän Gazaa hallinnoivan Hamasin tekemiset. On vain ajan kysymys milloin se päättää aloittaa lopullisen sodan Israelia ( Saudi- Arabia, Jemen, etc ) vastaan. Ja siitä tulee suursota.

Malmössä oli 40 vuotta sitten 3. 000 juutalaista asukasta, mutta tänä vuonna enää 387.  Eivätkä he ole paenneet mitään äärioikeistoa, vaan he ovat paenneet muslimien koko ajan kasvavaa väkivaltaa. Jatkuvan hyökkäilyn kohteena olevalle synagogallekin antaa vakuutuksen enää yksi vakuutusyhtiö ja se maksaa 40. 000 euroa vuodessa!