Eilisessä A- studiossa Helsingin yliopiston sosiologian apulaisprofessori Lena Näre toisteli taas väittämää, jonka mukaan yksikulttuurisen (Allahu akbar! ) Tukholman Rinkebyn täystyöttömyys, rikollisuus ja mellakat johtuvat köyhyydestä ja syrjäytyneisyydestä.

Hän toisti väitteen, jonka mukaan Rinkeby, Tensta ja muut alueen lähiöt on rakennettu liian kauas työpaikoista. Minä asuin nuorena miehenä Rinkebyn viereisessä Hallonbergenissä. Kesäisin minä pyöräilin työpaikalleni Tukholman keskustaan, mutta minä olenkin suomalainen!

Matka Rinkebystä Tukholman keskustaan on metrolla täsmälleen yhtä pitkä kuin matka metrolla Herttoniemestä Helsingin keskustaan. Herttoniemeläisillä on siis sosiologian apulaisprofessori Lena Näreen mukaan täysi oikeus syrjäytyä, ruveta huumekauppiaiksi ja moraalinen oikeus kivittää poliisia, palokuntaa, parkkipirkkoja etc. Sääliksi käy herttoniemeläisiä! Herttoniemeen pitää julistaa hätätila ja sinne pitää laittaa tuhannen milijoooonaaa hätäapua! Kyllä on taas niin Saksan 1930- lukua, Hitleriä ja persut rakensivat Herttoniemen kauas pois.