Suomen poliittisessa kentässä on tällä hetkellä iso valkoinen alue. Vuoden 2015 vaaleissa n. 20% äänistä saaneiden perussuomalaisten kannatus on enää puolet siitä, eivätkä nuo lähteneet ole ainakaan sinisiiin siirtyneet.

Vasemmistoliitossa kehutaan oikein puoluejohtajan suulla, kuinka kannattajakunta on vaihdettu lähes kokonaan. Työläismiehet on häädetty äärifeministisellä politiikalla ja tilalle on saatu akateemisia julkisen sektorin naisia, vihreitä ja Helsingin lesbot.

Satojatuhansia kantakirjasuomalaisia miehiä vaeltelee siis pimeydessä uutta Impivaaraa etsien! Keisaripingviinien tapaan he tulevat päätymään jonnekin Inarijärven takaiseen erämaahan, ellei joku puolue huomaa tilaisuuttaan.

1387194093_original_pingviinit.jpg

Persuilla olisi siinä tilaisuus napata 10% lisää kannatusta, jos vain muutama asia toteutuisi.

Timo Soini on jo ilmoitellut lähtevänsä EeUu- parlamenttiin. Ehkäpä Jussi Halla- ahokin katsoo paremmaksi pysyä Rysselissä kuin tulla Suomeen pikkupuoluejohtajaksi räksyttämään kilpaa ärkoopeeläisten ja muiden laulukuorolaisten kanssa. Persujen jako on nimittäin hyvin paljon heidän henkilöistään kiinni.

Laura Huhtasaari ei tietääkseni ole pahemmin harrastanut sinisten mollaamista ja Jussi Niinistö on vielä vähemmän käynyt persujen kimppuun. He.

Eheytyneen PS: n linjan päättäisivät jäsenet ja äänestäjät, joten siitä voisi taas tulla maaseutua edustava ja sopivassa määrin EU- kriittinen puolue. Näin se voisi olla mukana hallituskuvioissa.

Vihreät eivät ole mitään paholaisia, mutta heidän politiikkansa ja maailmankuvansa on kuin 15- vuotiaiden tyttöjen ajatusmaailmasta. He kuvittelevat Helsingissä elävänsä jossain Muumilaaksossa, vaikka tuon kirjasarjan kirjoitti kaksi lespoa autiolla saarella ja se oli nimenomaan vain lapsille tarkoitettu. 

Suomessa ei mitään ihmeen suuria muutoksia kaivattaisi:

- Valtionlaitosten hajasijoitusta muiden Pohjoismaiden malliin, koska myös 4.6 miljoonaa MUU- suomalaista maksaa verovaroillaan valtionlaitoksia, joten pitää heidänkin niistä hyötyä.

- Saksassa yli 60% ihmisistä saa työpaikan oppisopimuskoulutuksella ja se malli pitäisi kopioida suoraan.

 - Saksa rakentaa parhaillaan tuossa merellä miljardien kaasuputkea Venäjälle, mutta estää muiden EU- maiden kaupankäynnin iivanoiden kanssa. Siihen on saatava pikainen loppu.

- Normien poistoa, koska Northvoltin akkutehtaan tapaan ulkomaiset yritykset menevät muualle, jos Suomessa valituksia käsitellään 2- 7 vuotta, mutta Ruotsissa 2- 7 kuukautta.

Pyöräilijät ovat ilmeisesti viimeinkin  tulossa järkiinsä ja silloin myös tulevat sähköskootterit voivat käyttää niitä miljoonaväyliä.