Iltasanomissa kerrotaan, ettei yhtään al- Holin leiriltä tuotua Isis- terroristien kalifaatissa asunutta naista ole tuomittu. Jutussa selitykseksi sanotaan, että todisteiden saaminen vieraan valtion alueella tapahtuneesta terrorismista on lähes mahdotonta. Kaikilta muilta Euroopan mailta se on kuitenkin onnistunut oikein hyvin, uutisia tuomioista on pilvin pimein.

Eikä tarvitse olla kysymys terrorista, Saksassa eräs Isis- nainen sai HS: n jutun mukaan neljä vuotta vankeutta erilaisista Saksassa tapahtuneista maksuvälinepetoksista, tukien huijauksista, väärennöksistä, etc.

Kysymys on Suomen viranomaisten läpimädästä asenteesta, jossa muslimien väkivallan ja terrorin pelosta he eivät vain uskalla ja halua tehdä mitään. ”He tulevat poliisin luo, jos heillä on puhumisen tarvetta”, sanoi eräskin komisario, kun kysyttiin al- Holin naisten tutkimuksista.

Nuo Suomeen tuodut al- Holin naiset ovat taatusti koko kalifaatissa olonsa ajan nostaneet kaikkia mahdollisia Kelan tukia Suomesta, sosiaalitoimiston maksamat asunnot on laitettu vuokralle ja heidän tukihenkilönsä Suomessa ovat väärentäneet papereita ja nostaneet rahat näiden korteilla. Joku nelihenkinen somali/arabi ”suomalainen” terroristiperhe on helposti syyllistynyt jopa 100. 000 euron petokseen. Kuka tahansa kantakirjasuomalainen "vääräuskoinen" saisi tuollaisesta vuoden, pari vankeutta ja ikuisen ulosoton.

Joskus kymmenen vuotta sitten netissä kiersivät erään somalinaisen korkeimmasta oikeudesta saaman tuomion paperit, jotka siis olivat julkisia. Tuon naisen todettiin huijanneen erilaisia tukia 54. 000 €, mutta Kela ja sosiaalitoimistot eivät vaatineet häntä maksamaan rahoja takaisin.

Ihan viime aikoinakin meillä on lehdissä ihmetelty muslimien saamia erikoisia tuomioita, joissa jopa kantasuomalainen uhri on todettu syylliseksi. Todennäköisesti ihan lähivuosina meillekin tulee tapauksia, joissa kantasuomalaisia todistajia murhataan, koska he ovat uhmanneet maahamme rakenteilla olevaa muslimien kalifaattia. Ei tarvita kuin pari näyttävää murhaa ja poliisi ei saa enää ketään suomalaista todistamaan muslimeja vastaan. Ihan niin kuin Ruotsissa on jo käynyt.

Joskus kymmenisen vuotta sitten Lapissa pari, kolme työtöntä nuorta miestä kalasti salaa kielletyissä vesissä ja he saivat saaliikseen viisi pienehköä lohikalaa. Kaloille tehtiin kaikki tunnetut geenitestit ja oikeusistuin määräsi nämä nuoret maksamaan kaikki mahdolliset tutkimukset (!!??). Näin saatiin näille työttömille nuorille 14. 000 euron kustannukset pienestä rikkeestä ja ulosoton ja korkojen myötä summa on saattanut paisua kymmeniin tuhansiin.

Minä sain vuosi sitten kirjatun kirjeen poliisilta. Ihmettelin ensin, mutta hieman järkeiltyäni ja kyseltyäni arvasin sen koskevan ajokorttia. Olin ohittanut tietyn ikäpyykin ja silloin olisi pitänyt viedä lääkärintodistus poliisille. En hakenut kirjettä pariin viikkoon ja sitten tuli poliisilta uusi kirje, jossa uhattiin etsintäkuulutuksella. NAURETTAVAA!