Miksi et ole taistelemassa kotimaasi puolesta, kenen se sitten pitäisi tehdä? Näin kysyi Ruotsin television naistoimittaja maahan tulleelta ukrainalaiselta mieheltä. Ukrainan pakolaisista varmasti alle promillen sadasosa on 18- 60- vuotiaita miehiä, mutta tuo nainen oli onnistunut löytämään sellaisen. Ennen sotaa mies oli työskennellyt Puolassa ja sodan puhjettua hän tuli vaimonsa ja lastensa kanssa Ruotsiin.

Tuo naistoimittaja olisi voinut esittää otsikon kysymyksen jokaiselle Ruotsissa notkuvalle muslimimiehelle, koska siellä ammutaan ja räjäytellään joka ikinen päivä.

Aikaisemmin tuollaisen kysymyksen esittäminen on ollut kauheaa rasismia, vaikka muslimipakolaisista 80- 90% on ollut aikuisia miehiä. Ja on edelleenkin; nykyisin täällä minun asuinalueellani näkee paljon nuoria muslimimiehiä, jotka ovat vaatteista päätellen saapuneet juuri maahan. Siinä ovat ne tyttöhallituksen 2. 000 kiintiöpakolaista, joiden piti olla lapsipakolaisia. Nuo joutilaat hinaavat sitten maahan vielä 10. 000 sukulaistaan, koska tyttöhallituksen lakimuutoksen takia heidän ei tarvitse ansaita enää mitään perheiden yhdistämistä varten.

Vuonna 2016 Ruotsiin tulleista pakolaisnaisista (muslimit) vain alle 1% on löytänyt vakituisen työpaikan tämän seitsemän (7) vuoden aikana. Mitäpä, jos Suomen naisista vain 1% kävisi töissä! Meillä olisi vain reilu miljoona työssäkäyvää ja elintasomme olisi huonompi kuin Turkissa.

Ukrainan naiset tulevat työllistymään Suomessa nopeasti ja se maahamme jäävä ukrainalaisvähemmistö tulee sulautumaan valtaväestöön ja integroitumaan hyvin nopeasti. Jo nyt minä olen nähnyt rakennuksilla ukrainalaisia insinöörejä valvojina ja muissa esimiestehtävissä.

Ylen pitää nyt löytää nopeasti 18- 60- vuotias ukrainalainen mies ja syyttää tätä kotimaansa hylkäämisestä. Migri ja Suopo varmaan jo etsivät, mutta aika vaikeaa taitaa olla.