Nyt on taas kova mediakohu tästä Sini Saarelan kotiinpaluusta ja seuraavissa vaaleissa hän lienee ehdolla ja valitaan eduskuntaan. Niin halutessaan. 

Tuo arktinen öljynporaus ei kuitenkaan ole mikään uusi asia, sitä on Alaskassakin harjoitettu jo vuosikymmeniä. Katselin pari päivää sitten dokumentin amerikkalaisista kaasutankkereista. Satamissa niitä vartioivat rannikkovartioston alukset raskailla konekivääreillä ja rynnäkkökivääreillä varustettuna.

"Aktivisti" on tämän päivän sankari ja heistä kuulee joka päivä radiosta ja kaikista medioista. He vastustavat kaikkea mahdollista: teiden, koulujen, siltojen, asuintalojen, kaivosten, navettojen, tehtaiden etc rakentamista.

"Aktivisti" pelaa netissä maksullista Heyday- peliä, jossa hoidetaan virtuaalista maatilaa. Nämä 20- 40 vuotiaat hiirellä ratsastajat hallitsevat kuitenkin myös ympäristöministeriötä, joka on määrännyt oikean navetan 10 v ympäristöluvalle lähes 12. 000 euron maksun. Pienenä pojanklossina (8- 12v) ajoin sontaa hevosella ja tein kaikkia mahdollisia maataloustöitä, joten minulla on oikeus arvostella.

Nämä hum.puuki. maisterit kun haluavat lopettaa "saastuttavan" teollisen maatalouden Suomesta. He itse syövät vain lentokoneella ulkomailta tuotettuja orkidean terälehtiä, vaikka sopivan mediaseksikkäässä kohteessa he voivat vastustaa kasvissyöntiäkin, kuten nyt vaikkapa Kiinassa.

"Aktivisti" vaatii kansanäänestyksiä nettiin, mutta suora demokratia kelpaa hänelle vain silloin, kun se ajaa Töölön ja Olarin vihreiden pikkuintellektuaalien etuja. Jokaisessa suomalaisessa asuu pieni lehmä, sanottiin ruotsalaisessa maitomainoksessa aikoinaan. Samoin jokaisessa "aktivistissa" asuu pieni Putin, joka katsoo oikeudekseen väkivalloin jyrätä enemmistön mielipiteen.

Suomessa on yli 80. 000 rekisteröityä yhdistystä, joissa sadattuhannet vapaaehtoiset ihmiset etsivät ja tekevät parannuksia asuinympäristöönsä. He pyörittävät tuhansia urheiluseuroja, kalastuskuntia, tieosuuskuntia, luonnonsuojelujärjestöjä ja kaikkea mahdollista. He eivät saaneet Luvattua maata, mutta he rakensivat sen itse! He ovat todelllisia aktivisteja!

Pentti Linkola on ilmeisesti koko ikänsä elättänyt itsensä ammattikalastajana. Tuottaen todellista lähiruokaa asuinseuduilleen ja vesistöjä huolella hoitaen. Hänen perustamansa säätiö ostaa lahjoitusvaroilla liito- oravan ja valkoselkätikan kotimetsiköitä ja rauhoittaa ne ikuisiksi ajoiksi. Siinä todellista luontoaktivismia.