Itärajaa ei voida sulkea laillisesti kokonaan missään tilanteessa, ei edes sodan aikana, on hallitus nyt yksimielisesti päättänyt.

Venäjän turvallisuusneuvosto on kokoontunut kiireellä presidentti Putinin johdolla ja pohtii yllättävää tilannetta; Mennäänkö itse vai lähetetäänkö milijoona muslimipakolaista!

Suomi kuuluu kuitenkin Natoon, joten jo 30. 000 vihreän miehen tulo rajan yli pakottaisi muut Natomaat puuttumaan tilanteeseen. Viron johto vaatisi sitä kovaan ääneen, koska: Sinne on nyt vaan mentävä, ne eivät tiedä mitä tekevät, eivät ole tienneet sitä enää kymmeniin vuosiin!

Näin ollen Venäjän johto päättää haalia nopeasti kaupungeistaan ja vankiloistaan 200. 000 arabia, afgaania, somalia, tsetseeniä ja muita muslimimiehiä. Ne tietävät pakolaistulvan aiheuttavan Suomessa valtavaa porua ja hampaiden kiristelyä, mutta päätöksentekomme hitauden huomioon ottaen ne tietävät itsellään olevan kuitenkin koko talvi aikaa rahdata junilla ja busseilla pakolaisia rajoille. 

Ennen rajaa heitätte sitten toppavaatteet ja talvikengät pois, ja pukeudutte kesätennareihin ja kevyisiin verkkareihin. Varmuuden vuoksi kaadutte vielä rajamiesten edessä lumeen ja itkette äänekkäästi. Siellä on jo valtavasti Punaisen ristin ja Migrin tyttöjä vastassa, joten ne juoksevat kyyneleet silmissä auttamaan teitä pikkuisia partaukkoja.

Noin ohjeistaa Venäjän turvallisuuspoliisi FSB vielä lähtijöitä ja Suomelta jäävät ne polkupyörätkin sitten saamatta.

Ja jotta touhu olisi mahdollisimman sekavaa ja hullua:

”Maahanmuuttovirasto on työntämässä Oulun Heikinharjun vastaanottokeskuksen asunnoista erittäin lyhyellä varoitusajalla suuren joukon Ukrainan sotaa paenneita asumaan muualle…

…Ukrainalaiset ovat tästä täydellisen tyrmistyneitä, itketään ja osa on shokissa. He ovat ehtineet sopeutua Oulun seudulle. Lapset käyvät koulua ja päiväkotia, monilla on vakituinenkin työpaikka täällä. Monella on lisäksi sairaanhoidossa hoitoja menossa, jotka nyt uhkaavat katketa…

…Tämä määräys on ilmeisesti tullut ylempää. Myös seudun ukrainalaisten yhdistys on ollut kuuntelemassa Migrin selitystä tästä. Perusteluiksi heidän mukaansa kerrottiin vain, että toimet tehdään ”turvallisuussyistä”, Huttu kertoo.” (Kaleva)

Venäjää paenneet ja Ouluun kotoutumassa olleet ajetaan ulos asunnoistaan että Venäjän hybridivaikuttamisen välineet ja länsimaiselle yhteiskunnalle vihamielinen väestö saisi nuo asunnot. Arvomme ovat todella sekaisin.

Suomalainen Oikeusvaltio ei ylety oikeaa sotaa paenneisiin Ukrainan lapsiin ja naisiin, kun on etnistä värinää ja parranpärinää tulossa!

Viedäänkö Ouluun kotiutuneet ukrainalaiset nyt johonkin metsän keskellä olevaan lutikkalinnaan, koska Migri ja SPR ovat jo aikaisemminkin kohdelleet heitä törkeän huonosti. Veikkaan aika monen noista ukrainalaisista palaavan sinne sodassa olevaan kotimaahansa, kuten jo aikaisemminkin ovat tuhannet heistä tehneet. Se oikeus- ja hyvinvointivaltio Suomi on sitten nähty ihan pohjia myöten!

Ehkä tämä päättyy vielä jotenkin järkevästi, mutta todella pahalta, todella pahalta näyttää nyt tässä kyllä!