Ylellä on nyt 2883 vakituista yleläistä ja viime vuonna uusia virkoja perustettiin 152. Kaikissa työsuhteissa on yhteensä 3296 henkilöä. Lisäksi Yle maksaa freelance palkkioita 4264 eri henkilölle, joiden kirjoitusten (Sanna Ukkola, Janne Saarikivi, etc) aiheet määrää entinen Adult Actress (Huora, suom. huom.) Rakel Liekki.

Suomen ulkomaanvelka oli vuonna 2021 Europaportalen sivuston mukaan 72. 4% bruttokansantuotteesta.

Tanskan radion kaikki vakituisesti ja määräaikaisesti palkattu henkilökunta oli vuonna 2017 tasan 2699 henkilöä. Tanskan radiolla oli siis noin 600 henkilöä vähemmän kuin Ylellä, mutta silti se aloitti vuonna 2018 kovat leikkaukset ja 400 henkeä sai lähteä.

Nyt Tanskan radiolla on siis tuhat (1.000) palkattua työntekijää vähemmän kuin Ylellä.

Tanskan ulkomaanvelka oli vuonna 2021 Europaportalen sivuston mukaan 36.65% bruttokansantuotteesta. Juuttien ulkomaanvelka on siis nykyään vain alle puolet Suomen velasta ja väestömäärät ja Bkt lienevät aika samoja. Kuitenkin meillä Yleä vain paisutetaan, koska se on pienen puna- vihreä- feministiklikin lypsylehmä ja yhtä tasapuolinen kuin Moskovan radio.

Perussuomalaiset on nyt tehnyt aloitteen leikata roimasti YLE: n budjettia ja mielipidetiedusteluissa se on yleinen mielipide myös kansan keskuudessa. Siis Suomen kansan, lienee tarpeellista täsmentää.