Somali ei muutu ruotsalaiseksi, vaikka sitä pitäisi vuoden hapansilakkatynnyrissä. Eikä varsinkaan, jos se kasvaa Tukholman pahimmissa muslimilähiöissä, missä kalifaattien sharia- poliisit valvovat tyttöjen ja naisten pukeutumista ja missä moskeijoiden imaamit huutavat kuolemaa vääräuskoisille.

Yle ja Hesari yrittävät kuitenkin parhaansa, kun ne puhuvat Ruotsin pahimmasta somalijengistä ruotsalaisina. Yle oli kuitenkin pakotettu uutisoimaan asiasta, mutta videoilla näkyi tietysti vain valkoisia käsiä ja jalkoja.

Helsinkiin saapuneen Dödspatrullen (Kuolemanpartio) jengi oli poliisin mukaan syyllistynyt kymmenkuntaan murhaan muutama vuosi sitten, mutta tapettujen luku on varmasti paljon suurempi. Tuo kymmenkunta on vain sen verran, mitä poliisi voi varmasti yhdistää jengiin. Ruotsissa riehuu kaksi palkkamurhia tekevää somali- jengiä, Dödspatrull ja Shottaz, jotka ovat yhteensä murhanneet jo kymmeniä ihmisiä.

Lauttasaarta terrorisoineet jengiläiset olivat puhuneet keskenään jo ruotsia, joten kehotan lauttasaarelaisten perustamia katupartioita lopettamaan välittömästi toimintansa ja pysymään visusti kotona lukittujen ovien takana klo. 20. 00 jälkeen!

Suomen poliisi on nyt saanut takavarikoitua 100 kiloa Kuolemanpartion tänne tuomia huumeita, mutta onko tuotu jo 1. 000 kiloa! Ja tietysti täysin avoimen pohjoisen rajan kautta, mitä tässä nyt on jo vuosia ennusteltu. Kasvojentunnistuskamerat rajalla auttaisivat, mutta kun se on niin kauhee ihmisoikeusrikos. Meidän pitää vain kestää ja sitten joskus 500 murhan jälkeen perustamme komitean harkitsemaan asiaa. Kuten homma meni Ruotsissa ja me katsoo maailmaa lehmän silmin suomalaiset astumme aina ruotsalaisten verisiin jälkiin.

Tässä kuvia "ruotsalaisesta" jengistä, joka alkanee pian tappotyöt Helsingissä.

Gängkriget inifrån – mötet med Shottaz på McDonald'sd%C3%B6d2.jpg