Pian meillä on tarjota teille vain puupalttoota; se on ollut Stubbin ja sotamarsipaani Killi Haglundin NATO- vetoisen idänpolitiikan keskeinen sanoma.

Seuraava Troikka- hallitus ( Keskusta, Sdp, Perussuomalaiset ) voi myös tarjota iivanoille puupalttoota, mutta aivan eri merkityksessä.

Metsäteollisuudessa on nimittäin valtaisa nousubuumi käynnistymässä ja puusellusta saatavan puuvillan kehittely on jo hyvin pitkällä. Onhan se nyt kannattavampaa valmistaa 1500 miljoonalle kiinalaiselle ja venäläiselle puusta vaatteita kuin vessapaperia.

Kiinalaiset pyyhkivät pers**nsä Suomen humiseviin metsiin on huono mainoslause niin matkailunedistämiskeskukselle kuin vientiteollisuudellekin. Sen sijaan Suomen metsät vaatehtivat ahkeran Kiinan kansan on jo parempi.

Marimekko on varmasti eniten positiivista Suomi- kuvaa maailmalla luonut yrityksemme. Nyt sen toimitusjohtajaksi on noussut harvinaisen energisen ja pätevän oloinen Tiina Alahuhta- Kasko. Marimekko on kokonaan suomalaisten naisten luomus ja ainoastaan naiset sellaisen yrityksen olisivat pystyneet rakentamaankin, joten sen yrityksen johdossa kannatan tätä feministien tavoittelemaa 100 % naiskiintiötä.

Tiinan isä Matti Alahuhta on ollut legendaarinen yritysjohtaja niin Nokialla kuin Koneellakin ja on vieläkin Koneen hallituksen puheenjohtaja. Sitä kautta tytär voi saada isältään kultaakin kalliimpia neuvoja yrityksen johdossa, markkinoinnissa ja viennissä. Ja tarvittaessa muutaman  Koneen parhaan asiantuntijan viikoksi lainaan. Jokainen suomalainen nainen tietää mitä isät tekevät tyttärilleen, eikä se tosiaankaan ole sitä mistä eniten pauhataan!

Ja sitten se pihvi. Suomen metsäteollisuus istuttaa puuvillakankaan kutomakoneet sellutehtaan perään, Marimekko luo kankaisiin ainutlaatuisen värimaailmansa ja  Nokian insinöörit integroivat niihin täysin mullistavan tietotekniikan. Nykyään on kehitelty jo taittuvia näyttöjä, joten pian se voi olla jo kankaalla ja sopivaan kohtaan asustetta napitettuna. Muinaiset luukkuhousut tuli ensimmäisenä mieleen, mutta silloin talvi voi vaikeuttaa Internetin ja television seuraamista.

Ja katso, näin meillä on iivanoille tarjolla viimeisimmän tekniikan sisältävää suomalaisesta puusta valmistettua puupalttoota.

Noiden kutomakoneiden liittämiseen sellutehtaiden perään menee tosin vielä joitakin vuosia, joten sitä odotellessa voimme myydä vaikka sitä vessapaperia kiinalaisille.

Seuraava hallitus voi olla mikä tahansa kolmen suuren kombinaatio, mutta ainakin tuo NATO- kiihkoilu tulee loppumaan ja idänpolitiikkaan saadaan terve järki mukaan.

Ukraina ei saanut Venäjää polvilleen, mutta se tulee saamaan Saksan polvilleen. Ukraina on nimittäin ilmoittanut lopettavansa kaasuntuonnin Venäjältä, koska se on rakentanut valmiiksi kaasuputket Eurooppaan.

Miksi ostaa kaasua Venäjältä, kun iivanoilla on jokaiselle laskulle tarkka eräpäivä ja miljardilaskun maksamatta jättäminen tietää kaasun katkaisua. Pian Ukraina voi ostaa loputtomaan piikkiin sitä samaa venäläistä kaasua EU- maista ja Suomen kaltaiset Saksan vasallivaltiot hoitavat laskun maksun.

- Demokraattisessa Euroopassa me autamme yhdessä liittolaisiamme, toteavat Ranskan ja Saksan presidentit tapaamisessaan ja Suomessa alkaa taas täytyyhän meidän, emmehän me voi! Paitsi Troikka voi?

Ukrainan kaasuvelka Euroopalle jo 387 miljardia euroa, saamme lukea lehdistä jo parin vuoden kuluttua. Saksa ei voi pistää Ukrainaa Kreikan kuurille, koska silloin nämä karkaavat taas Venäjän syliin ja kallis valloitusoperaatio meni hukkaan.Silloin on kaikkien pakko neuvotella ja ukrainalaisethan ovat jo nyt väsyneet sotimiseen ja omaan korruptiohallitukseensa.

 Asialliset suhteet iivanaan luonut Suomen Troikka astuu siinä vaiheessa kehiin ja rakentaa pysyvän rauhan ja rinnakkaiselon Moskovan ja Berliinin välille. Siitä juhlasta roiskuu murusia Suomeenkin asti!