Viikolla Vihreiden johtohenkilöt luonnehtivat puheenjohtajaansa Maria Ohisaloa "värittömäksi, hajuttomaksi ja mauttomaksi". Nyt Ohisalo siteeraa Pekka Haavistoa ja julistaa: Perseen pitää kestää merivettä. Vihreiden politiikka on aina keskittynyt vain perseen ympärillä pyöriviin sukupuolivähemmistöjen asioihin ja ennen kaikkea heidän presidenttiehdokkaansa Haavisto on keskittynyt sille alueelle.

Ja nyt sitten tuohon otsikkoon. Vielä viime ek- vaalien aikaan monet kepun vaikuttajat vaativat puoluetta keskittymään enemmän Helsingin ja muiden kaupunkien valloittamiseen. He ilmeisesti ajattelivat puolueen kykenevän voittamaan vihreitä ja Vasemmistoliittoa kannattavien naisten ääniä! Sehän ei onnistunut enää näiltä kahdelta em. puolueeltakaan, koska molemmat romahtivat 7% sirpalepuolueiksi.

Perussuomalaiset on tutkitusti jo Suomen suurin työväenpuolue ja nyt vaaleissa persut vyöryttivät koko Suomen maaseudun itselleen. Mutta mitä tekee Annika Saarikko; hän vie puolueensa vasemmiston kanssa oppositioon odottamaan persujen romahdusta!

Kepussa kytee nyt valtava kapina, jossa vihreistä poiketen kepulaiset vaikuttajat esiintyvät omilla nimillään. Saarikko näytti nyt valtiovarainministerinä kyntensä ja hän paljastui olevan samanlainen pitkäkyntinen kuin Nuorisosäätiötä ryöstäneet muutkin kepun johtohenkilöt.

Saarikko rakensi Hyväntoivonalueista (sote) kaksikätisen rosvon, jolla kepulainen nomenklatuura voi edelleenkin rahastaa ja ryöstää Suomen kansaa. Valtavasti uusia virkoja jättipalkoilla, isoja kokouspalkkioita mahdollisimman monille, mutta rahaministerinä hän ei silti omistanut ajatustakaan tämän kaksikätisen rosvon rahoitukseen.

Nyt Saarikko on julistanut perussuomalaiset päävihollisekseen, mutta kuvitteleeko hän tosiaan Suomen kansan palaavan kepun pienelle tunkiolle persujen mahdollisen romahduksen jälkeen.

Helsingin seudulla asuu 1 miljoona suomalaista, mutta muualla Suomessa asuu 4. 5 miljoonaa suomalaista. Helsingissä jaetaan Brysselin virat ja rahat, mutta se valta voidaan ottaa sieltä pois ja niitä rahoja voidaan alkaa jakaa uudella tavalla.

Niitä rahoja voidaan jakaa jopa enemmän Suomen kansalle ja Brysselin päätöksissä voidaan vaatia otettavaksi huomioon myös Suomen maaseudun, maatalouden ja metsäteollisuuden etuja. Tätä politiikkaa Riikka Purran PS ajaa ja sitä 4. 5 miljoonaa suomalaista on jo pitkään odottanutkin.

Helsingin seutu on haalinut kaikki valtion kulttuuri-, hallinto-, opinto-, ja rahoituslaitokset itselleen, joten se juo verta suoraan Suomi- neidon kaulavaltimosta. Ruotsissa tehtiin joitakin vuosia sitten päätös siirtää 30. 000 valtion työpaikkaa Tukholmasta muualle Ruotsiin. Ja katso, näin tapahtui! Siinä on kepulle viimeinen mahdollisuus, vaikka kaikki puolueen äänestäjät taitavat olla jo matkalla Riikka Purran johtamiin perusssuomalaisiin.

Suomen politiikka on nyt keskittynyt liikaa johtavien poliitikkojen henkilökohtaisiin ominaisuuksiin, mutta tuolla otsikolla en tietenkään tarkoita meriveden olevan nousemassa Kauppatorille!