Jotenkin minulla on kuitenkin myönteinen kuva tuosta Greenpeace- järjestöstä, vaikka muuta väitetäänkin.

Heidi Hautalan erosta olen silti tyytyväinen, koska tuo vihreiden ylimielisyys alkoi mennä jo liian pitkälle.

Harmaan talouden torjuntaryhmässä mukana ollut Hautala kärähti pimeän työvoiman käytöstä, mutta selvisi siitä maksamalla omavalintaisen pikkusumman verottajalle. Mukana oli venäläistä oppositiomiestä, vironvenäläistä rakentajaa, kokonaisen kartanon remonttia, tšetšeenisiivoojaa ja mitä lie sukellusvenettä.

Ei tutkittu koko remontin veroja, sosiaaliturvamaksuja, alveja, eikä sosiaalitukien hyväksikäyttöä. Suomalainen pimeän työn tekijä tutkitaan läpikotaisin, kaikki tuet pitää maksaa takaisin, arvioverot korotettuina ja päälle voi tulla vielä vankeustuomiokin. Kuten Kampin kauppakeskuksessa pimeitä töitä tehneille suomalaisille kävi.

Joskus 1970- luvulla rutiköyhään kotikylääni Lapissa rakennettiin monitoimitalo. Siihen aikaan kaikki kynnelle kykenevät kylän nuoret lähtivät Ruotsiin töihin, joten kyläläisille tarkoitettu monitoimitalo tuntui hienolta asialta. Sillä nimellä se kulki virkamiesten papereissa, mutta Keran (kehitysaluerahasto) herrat, Metsähallituksen pamput ja kyläläiset tiesivät heti alusta alkaen tuon kelolinnan varsinaisen tarkoituksen. Siitä tuli Helsingin herrojen ja rahanaisten ryyppy- ja huorastelupaikka ja kylän väellä oli sinne asiaa ainoastaan palvelusväkenä.

Samalla tavoin nykyinen hallitus otti leijonan osan Itä- ja Pohjois- Suomeen tarkoitetuista EU- rahoista ja niillä väsätään monenlaista Guggenheimia Helsinkiin. Kehitysministeri Heidi Hautala tiesi Afrikkaan lähetettävistä avustusrahoista valtaosan katoavan paikallisen nomenklatuuran taskuun ja päätti ottaa Suomessakin käyttöön tämän hyväksi koetun mallin.

USA on jo pitkään hyödyntänyt menestyksellisesti arktisia alueita Alaskassa. Norjan, Ruotsin, Venäjän ja Suomen kalottialueille ollaan aivan lähivuosina sijoittamassa 100 miljardia euroa (999 Guggenheimia ja vieläpä yksi Lastensairaalakin) , joten pitäisikö Suomen nyt jäädä katsomaan sivusta tuollaista Klondykea, Eldoradoa ja Kuwaitia.

Jo ensi keväänä Suomen työttömyysluvut ovat sitä luokkaa, että maastamuutto tulee lisääntymään rajusti. Paras osa nuorisosta ei jää ihmettelemään tätä yleistä avuttomuutta, vaan muuttaa muualle paremman elämän saadakseen. Kyvytön hallitus tarjoaa vain lisämaksua veron päälle, asuntojen hinnoissa on 20% ilmaa ja pienipalkkaista työtäkin pitää ottaa vaikka 300 kilometrin päästä. Ainoa EU: n tavalliselle kansalle suoma vapaus on ollut halpa Viron viina ja nyt siihenkin puututaan ankaralla kädellä.

Lisäys 15.10:

Vasemmistoliittolainen liikenneministeri Kyllönen haluaa avata Suomen vesien jäänmurtamisen kapitalistiselle kilpailulle, mutta vasemmistolainen Merimies- Unioni tyrmää ajatuksen: 

Jäänmurto on infrastruktuurin jatke, 
eikä siihen sovi kilpailutus.

Lisäksi Kyllönen vaatii valtiojohtoiselle Arctia Shippingille erikoistilintarkastusta, joka vihamielinen ele on aika outo "omalle" yritykselle. Nämä pinkkivihreät ja muut vihreät sanovat myös jäänmurtamisen olevan Ruotsin puolella halvempaa kuin Suomen puolella.

Syy on varsin yksinkertainen ja näiden vihreiden itsensä aikaan saama: ”Suomessa ajetaan kevyellä polttoöljyllä, kun ruotsalaiset murtajat käyttävät puolestaan raskasta polttoöljyä. Se on halvempaa, mutta ympäristölle vahingollisempaa”,