Aikoinaan Suomessa kohistiin tästä Marco Casagrandesta; turkulaisen mahtisuvun vesasta, joka heilui palkkasotilaana entisen Jugoslavian alueella ja kirjoitti kirjan Mostarin tiellä. Monet vaativat hänen viemistään Haagin sotarikostuomioistuimeen ja kirjan luettuani olin täsmälleen samaa mieltä.

Myöhemmin nämä samat piirit vaativat Isikseen liittyneille ja Syyrian sotaan lähteneille Suomessa oleskeleville samoja etuja kuin Suomen Yk- sotilaille. Olin täsmälleen eri mieltä.

Putinin Venäjällä ei anneta mitään armoa jihadisteille ja sitä saarnaaville. Mutta juuri Putinin aikana ( 2015 ) Moskovaan rakennettiin uusi suurmoskeija, joka vetää 10. 000 rukoilijaa ja on näin ollen Euroopan suurin moskeija. Tällä haluttiin osoittaa, että islam kuuluu Venäjän suuriin uskontoihin ja sitä tuetaan. 

Madridissa islamistien pommiaallossa kuoli 191 ihmistä ja 2050 loukkaantui. Tuon jälkeen Espanja kriminalisoi kaikenlaisen jihadin saarnaamisen; sellaista havaittaessa moskeija suljetaan ja imaami lähtee neljästä raajasta kannettuna vankilaan tai kotimaahansa. Jo 700 ihmistä on vangittu lain perusteella. Sen jälkeen Espanjassa on ollut rauhallista ja mukavaa, kun taas "vapaammassa" Ranskassa rynnäkkökiväärein varustetut sotilaat ovat olleet jo vuoden kaduilla.

Meillä on nyt puuhattu tämän Suomen Vastarintaliike nimisen järjestön kieltämisestä. Heillä on selkeät natsiaatteet ja samanlaista lippua heiluttavia porukoita on muissakin Pohjoismaissa. Kannatan järjestön kieltämistä.

Suomessa imaami voi suorassa tv- lähetyksessä kehua vihkineensä 13- vuotiaan tytön avioliittoon ja kansanedustajia myöten vain naureskellaan tälle törkeälle Suomen lakien loukkaukselle. Kierosilmä imaami testasi kalifaatin paikkaa ja hyväksi havaitsi.

 Samassa lähetyksessä toinen imaami tarjosi kuolemantuomiota  homoille. Ja taas jotkut hienohelmat vain hymyilivät, vaikka heidän presidettiehdokkaansa Pekka Haavisto ja poikaystävä Antonio olisivat siten voineet joutua hirteen kesken valtiovierailun! 

Siitä ei ole  muuten kuin joitakin vuosia, kun Israel kielsi natsitunnusten käytön. Miten ihmeessä he yleensä sallivat sitä näin kauan!