Mutta entäs nämä maahanmuuttoa vastustavat ryhmät, onko heillä oikeus käyttää Suomen lippua? Noin kyseli ylen naistoimittaja aamutelkussa, kun hän oli ensin haastatellut virallisesta liputuksesta vastaavaa henkilöä.

Ulkoministeri Timo Soinin ulkomaan vierailujen yhteydessä ei siis hänen mielestään saisi käyttää Suomen lippua. Sama koskisi tietysti kaikkia Sinisen ryhmän ministereitä ja persuilta kiellettäisiin varmaan yleisen maantieverkostonkin käyttö.

Muutin 15v sitten tälle nykyiselle asuinseudulleni, joka on Kuopion kokoinen lähiö K: n kaupungissa, välittömästi Helsingin läheisyydessä. Silloinkin täällä oli erittäin paljon maahanmuuttajia, mutta suuri osa heistä oli nokialaisia huippuosaajia ympäri Eurooppaa, Jenkkilästä, Intiasta, Venäjältä, Kiinasta etc.

Nyt nokialaiset ovat lähteneet, mutta muslimipakolaisia on tullut valtavat määrät tilalle. Tai Kelalle, miten sen nyt ottaa. Ja 95% heistä on aikuisia: naiset hunnutettuja varpaista päälakeen, monilla vain silmät näkyvät naamarin välistä. Miehillä taas on viimmesen päälle laitetut hiukset ja parrat, he ilmeisesti käyttävät siihen enemmän aikaa kuin suomalaiset naiset. Ja se hajuvesien löyhkä on pyörryttävä, kun muslimimiesten porukka mekastaa vastaan.

Suomessa asuu 60. 000 venäläistä ja 70. 000 virolaista, mutta täälläkin alueen kirjasto on keskittynyt palvelemaan vain ja ainoastaan muslimiväestöä. Suurkirjaston nuoriso- osasto on varustettu biljardipöydin ja kaikella mahdollisella viihderekvisiitalla. Lähes aina siellä näkee vain 10- 30 vuotiaita muslimipoikia/miehiä ja 10- 16 vuotiaita suomalaistyttöjä kisailemassa keskenään. Se etoisi yhtä paljon, jos siellä olisi vain suomalaismiehiä ja alaikäisiä thai- tyttöjä.

Kuinka hyvin nämä Migrit ovat loppujen lopuksi perillä maahanmuuttajien määristä! Rakennuksille tuli aikoinaan pakollinen veronumero ja verottaja oletti 25. 000 ulkomaalaisen hakevan tuota veronumeroa. Niitä hakijoita olikin sitten 53. 000 ja sama vika taitaa olla näissä Migrin laskelmissa.