Missä on nyt se eduskunnan nollatoleranssi rasismille, kun ruotsinkielinen Li Andersson melko suoraan hyväksyy terroristijärjestö Hamasin tekemän yli 1300 juutalaisen massamurhan! Ja jota nollatoleranssia nimenomaan Rkp: n A- M Henriksson ja Eva Biaudet kirkuivat kurkut suorana.

Onneksi Helsingin piispa Teemu Laajasalo osoittaa suoraselkäisyyttä, ja on julkisesti puuttunut entisen opetusministeri Anderssonin rasistisiin lausuntoihin. Hän ei tietenkään mainitse nimiä, mutta osoite on selvä ja nuo Anderssonin lausunnothan ovat saaneet koko Suomen kansan järkyttymään. 

Tuo nainen on jopa presidenttiehdokkaana, joten Suomen maakuva ulkomailla ja vientiteollisuus tulevat saamaan korvaamattomat vahingot.

Myös Helsingin juutalainen seurakunta on tekemässä rikosilmoitusta juutalaisiin kohdistuvasta rasismista, joten toivottavasti näemme Li Anderssonin istuvan eturivissä siellä syytettyjen lasihäkissä.

Andersson on kirjoittanut X: ssä näin: "Hyökkäyksellään Hamas vie huomion pois siitä laajamittaisesta ja syvenevästä väkivallasta, mitä Israel on kohdistanut palestiinalaisiin".

Mitä se sitten tarkoittaa? Heti Hamasin hyökkäyspäivänä Yle julkaisi pikavauhtia dokumentin Taistelu Israelista, jonka mainostettiin kertovan Israelin ja juutalaisten kasvavasta väkivallasta, apartheidista ja kaikkinaisesta pahuudesta palestiinalaisia kohtaan.

Minä tietysti katsoin sen dokumentin ja sehän oli tyypillistä Ylen huijausta. Muutamia oliivipuita oli kaadettu ja palestiinalaisten liikkumista rajoitettu. Pahin kohta oli eräässä kaupungissa tapahtunut juutalaisten hyökkäys, jossa heiteltiin paukkupommeja arabien asuntoihin, poltettiin sata autoa (vrt. Göteborg) ja yksi arabi ammuttiin.

Ja kuin ohimennen mainittiin hyökkäyksen johtuneen siitä, että tuon asuinalueen arabit olivat vähän aiemmin murhanneet siirtokunnassa kaksi juutalaista (naisia, lapsia?). Se taas on niin yleistä, ettei Yle niistä tee juttuja!!!

Tässä Ruotsin Yhdistyneet islamilaiset järjestöt sanovat suoraan sen mitä Suomen Muslimifoorumi, Suomen imaamit ja Li Andersson eivät ihan vielä uskalla ääneen sanoa: Me emme tee kompromisseja Al Aqsan ja sen vihollisten kanssa. Jihad, Pyhä sota, Israelin tuhoaminen ja kuolema kaikille vääruskoisille (suom. huom.)

hamas-issa.jpg

Pakkoruotsin takia jouduin laittamaan vielä tuonkin ruotsiksi!