Norjalaisen Blastr Green Steelin toimitusjohtaja Hans Erik Wittusen on nyt luvannut rakentaa 4 miljardin terästehtaan Inkooseen ja Suomen tyttöhallitus nostelee shamppanjamaljoja. Vihreää terästä tuulivoimalla, tässä nähdään mitä kaikkea niillä Vihreään siirtymään laitetuilla miljardeilla saadaan aikaan.

Wittusen on ollut vasta kuukauden yhtiön toimitusjohtajana ja yrityksen tilillä on rahaa 430. 000 euroa. Sillä saa 3h ja keittiön asunnon Helsingistä! Voisi olla hyvä ottaa Jethro Rostedt mukaan neuvotteluihin, jotta saataisiin ainakin tuo asunto myytyä. Jethro on hyvä kauppamies, joten ehkä hän saa myytyä Wittuselle jo kerran toiselle myydyn asunnon.

Tuo Inkoon terästehdas vaikuttaa lähinnä jonkun norjalaisen tv- kanavan hupiohjelmalta. Samanlaiselta kuin joskus on soitettu USA: n presidentin nimissä jollekin toisen maan ministerille.

Tuulivoimalla toimivan terästehtaan teräs ehtii moneen kertaan kovettua tuulettomina aikoina. Siihen vihreään rautaan sotketaan ilmeisesti vihreää hiiltä, jota Helsingin sähköyhtiö Helen on jo vuosikymmeniä ostanut vihreältä Putinilta.

Inkoon tehdas rakennetaan kolmessa vuodessa, vaikka mitään piirustuksia ja suunnitelmia ei ole vielä paperilla. Ei tiedetä edes, mistä saadaan raaka- aineet, energia ja prosessiin tarvittava vety.

Pekka Haavisto antoi jokin aika sitten jollekin Afrikan pankille yli 400 miljoonan takuutukset, mutta sitä uutista ei löydy enää mistään. Sitä rahaa oli helppo jakaa gepardihatuille, kun juuri saatiin torpattua Suomen maatalouteen menossa olleet sadat miljoonat.

Me nostamme Afrikan ja Wittusen nostaa Suomen! Tai ostaa ainakin sen 3h+k asunnon Helsingistä.

Viisi vuotta sitten Suomella oli mahdollisuus saada 2. 500 ihmistä työllistävä Northvoltin akkutehdas Suomeen, mutta edes siihen meillä ei saatu ohituskaistaa lupakäsittelyssä. Nyt monissa Hallinto- oikeuksissa jopa yli puolet asioista on pakolaisten valitusten käsittelyä, joten ihmisoikeudet ja nämä Ohisalon majurit menevät kaiken muun edelle.