Jo 63% suomalaista kannattaa pakkoruotsista luopumista, uutisoitiin eilen. Perussuomalaisista tietenkin 75%, mutta yllättäen myös demareista jo 73% haluaa muuttaa pakkoruotsin vapaaehtoiseksi.

Vain demarien eliitti (eliten) haluaa säilyttää nykysysteemin, totesi vaisu Carl Haglund Fst: n uutisissa. Ja tämä nomenklatuura haluaa säilyttää sen vain lisäeläkkeiden, helppojen lepovirkojen ja rahakkaiden hallitus- ja hallintoneuvostopaikkojen takia. Hallintoneuvostopaikka ruotsinkielisen rahan (Wahlros- gruppen) hallitsemassa yrityksessä tuo demaribroilerille helposti kymppitonnien vuotuisen lisätulon, muhkean lisäeläkkeen ja ylimääräisiä luottokortteja on taskut pullollaan.

Kaikkien demokratian perussääntöjen vastaisesti pakkoruotsin kustannuksista ei anneta mitään tietoja. Ne ovat samalla tavalla salaisia kuin entisessä Neuvostollitossa ei ilmoitettu mitään lukuja kaikkien tietämästä Vankileirien saaristosta.

Vain Helsingin asemalta öisin lähtevät ja täyteen ahdetut tavaravaunut pistävät suomenkielisen Työkansan mietteliäiksi. Nuo vaunut on ahdettu täyteen pakkoruotsinkielistä opetusmateriaalia ja Pohjois- ja Itä- Suomen virastoihin ajetaan tonnikaupalla ruotsinkielisiä kaavakkeita, vaikka lähimmät ruotsinkieliset asuvat jopa 550 kilometrin (Inari- Kokkola) päässä.

Nuo synkät vaunut kolkuttelevat yli tuhannen kilometrin päähän saamenkieliseen Saamenmaahan ja ne vaunut jyrisevät Tornionjokilaakson Meänkieliselle alueelle. Ne vaunut saapuvat öisin Karjalan runonlausujien laulumaille ja sen jälkeen ne jyräävät vielä Savon sydänmaat.

Nuo pakkoruotsinkielisen kulttuurin veriset vankkurit jyräävät suomenkielisen Suomen, kuten kiinalainen kulttuuri ja kieli jyräävät Tiibetin kansan ja sen pyhät asuinalueet.

Vaikuttiko pikkuisen liioitellulta? Samalla tavoin rkp: n Pär Stenbäck sanoi pakkoruotsin vastustamisen muistuttavan Hitlerin Saksan juutalaisvainoja ja Dalai Lama sanoi Kiinan syyllistyvän kulttuuriseen kansanmurhaan Tiibetissä. Huokailkaa nyt ihastuneena minullekin samalla tavalla kuin taputitte heillekin.

Eilen kerrottiin kiinalaisten rahoittavan 46. 000 asukkaan lähiön, ostoskeskusten etc rakentamisen Pietarissa. Siellä pyöritellään jo muutamassa projektissa lähes Suomen valtion vuosibudjetin kokoisia summia. EU: n jäsenmaa Puolassa on jo kiinalaisten hallitsema pankkisektori ja koko maa on nousussa.

Suomessa havaittiin Kiinan 2. Suuri Harppaus 10v muuta maailmaa myöhemmin, mutta nyt voitaisiin olla kerrankin ajoissa. Onneksi kaikki talousmiehet painottavat jo idänkaupan merkitystä, vaikka vihreä lehdistö jatkaa edelleenkin vanhan virren veisausta. Kiinalaiset lihovat ja sairastuvat, otsikoi hesari viikko sitten, vaikka oikea toimittaja olisi voinut kertoa Kiinan elintason huikeasta noususta viimeisen 20 vuoden aikana.