Ei tietenkään ihan konkreettisesti, vaan samalla tavalla vertauskuvallisesti kuin kristitty Päivi Räsänen on jo vuosia roikkunut löysässä hirressä ikivanhoista Raamatun siteerauksistaan.

Suomessa ollaan nyt Ruotsin tiellä muslimien jengiväkivallan ja kaikenlaisen epäonnistuneen kotouttamisen tiellä. Ratkaisuna esitetään Ruotsissa ja Tanskassa jo moneen kertaan epäonnistuneita malleja, joissa syydettiin tuhansia miljoonia ilmaista rahaa näihin lähiöihin.

Tässä otteita tanskalaisesta dokumentista, jossa nuori muslimipariskunta kävi kysymässä arkielämän neuvoja kahdeksasta moskeijasta:

-Tanskan koraanikouluissa opetetaan ankaraa šarialakia. Dokumentin salaa kuvattu materiaali näyttää, miten moskeijoissa eletään islamilaisen lain mukaan, Tanskan laeista tai integraatiotavoitteista piittaamatta.

-Pariskunta vierailee Tanskan kahdeksassa suurimmassa moskeijassa. Suurin osa paikoista tunnetaan julkisuudessa maltillisina yhteisöinä, mutta kuvattu materiaali paljastaa toisenlaisen todellisuuden.

-Fatima ei saisi mennä poliisin puheille, kun aviomies on väkivaltainen vaimoaan kohtaan. Moniavioisuus on hyväksyttävää ja aviomiehellä voi olla useampia vaimoja, jos sillä saadaan aviolliset ongelmat ratkaistua. 

Dokumentissa näytettiin myös somalinaisten opintokerhoa, jossa silloin oli aiheena sharia- lain mukainen naisen kivittäminen. Imaami selitti seikkaperäisesti, miten nainen haudattiin hiekkaan ja minkä kokoisilla kivillä häntä heiteltiin. Pienet lapset juoksentelivat siinä jaloissa ja imivät sitä kivikautista kulttuuria itseensä.

Tuossa dokumentissa Tanskan kouluttama teologian tohtori ja Tanskan valtiolta palkkaa saava imaami antoi neuvoa myös, kun pariskunta kysyi miten suhtautua, koska tanskalainen pariskunta oli kutsunut heidät kotiinsa tupaantuliaisiin.

-Me muslimit olemme nyt tulleet valloittamaan länttä, on parempi ettemme ole missään tekemisissä tanskalaisten kanssa!

Näin ollen voimme syyllisten Suomessakin voimistuvaan muslimien jengirikollisuuteen olevan näiden kuvassa olevien imaamien ja heidän saatanallisten Koraanin säkeidensä! Heillä on valta yhteisöissään, mutta heille pitää kasata myös vastuu ja tarvittaessa kaikki rahoitus pois!

ima1.jpgima2.jpgima%203.jpg

Ylellä oli taas tekopyhä kirjoitus Ruotsin jengisodista ja se sai minut näin räväkästi liikkeelle. Siinä kirjoituksessa valitetaan lähipalveluiden katoamista Tukholman muslimilähiöistä. Tässä ne asiat selkokielellä:

-Paloautot ja ambulanssit ovat jo pitkään tarvinneet poliisisaattueen noihin kalifaatteihin mennessään.

-Postinjakelu on monissa lähiöissä monesti keskeytetty/lopetettu, koska jakelijoita uhkaillaan ja pahoinpidellään. Sama koskee pysäköinninvalvojia ja kaikkia ruotsalaista yhteiskuntaa edustavia viranomaisia.

-Kuljetusliikkeet eivät toimita alueen kauppoihin ja muille tilaajille tarvikkeita, koska autoja ryöstetään ja kuljettajia pahoinpidellään. Niillä oli ensin vartijat, mutta vartiointiliikkeet kieltäytyivät antamasta henkilökuntaa niin vaarallisiin tehtäviin.

-Tukholman Rinkebyn poliisiaseman poliisit tarvitsevat saattajat töihin tullessaan ja sieltä lähtiessään.

Ylen tyttötoimittaja Katri Kirsi toistelee jo sitä uusinta mantraa, jonka mukaan muslimien raakaan huumeväkivaltaan syyllisiä ovatkin huumeiden käyttäjät!!?? Samaan aikaan Suomen hallituksessa on monta tyttöministeriä, jotka vaativat huumeiden käytön vapauttamista ja laillistamista.

Suomessa asuu vakituisesti 150. 000 virolaista ja venäläistä, sekä tuhansia ja tuhansia vietnamilaisia, kiinalaisia, thaimaalaisia, filippiiniläisiä, etc. Näille ihmisille on itsestään selvää, että he säilyttävät omat hienot kulttuurinsa ja tapansa, mutta Suomessa asuessaan he noudattavat tinkimättömästi Suomen lakeja, sekä kunnioittavat suomalaisen yhteiskunnan tapakulttuuria.

Sopimuksia noudatetaan vain, jos molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet ne sopimukset. Islamilaiset maat eivät ole allekirjoittaneet YK: n ihmisoikeusjulistusta, vaan ainoastaan muslimeille ihmisoikeudet takaavan Kairon sopimuksen. Näin ollen Suomella ja Suomen kansalla ei ole mitään velvollisuuksia pelkästään tuon Kairon sopimuksen omaksuneita ja pelkästään sen kirjainta seuraavia muhamettilaisia kohtaan.