Ensi tiistaina nähdään kenen naisministerin pe*se kestää Eufratin aaltoja. Presidentti Niinistö pyysi (käski) hallitusta tekemään poliittisen päätöksen al- Holin naisista ja lapsista, joten sellainen heidän on tehtävä ennen tiistain välikysymystä.

Kepun puheenjohtaja Katri Kulmuni ja monet kansanedustajat ovat antaneet niin selkeitä kantoja isis- naisten hakematta jättämisestä, että heidän ei luulisi voivan perääntyä. Siinä on kepulle loistava takaportti lähteä täysin mahdottomasta hallituksesta, kuten politiikan konkari Raimo Ilaskivi kirjoittaa. Minä ja enemmistö suomalaisista nielemme mieluummin kokoomuksen perussuomalaisten hallituskumppanina, kuin islamin verisen miekan. Ja Petteri Orpo on erityisen mielissään, jos vain orpolapset tuodaan Suomeen.

Näiden al- Holin lasten äidit lähtivät mukaan terrorijärjestöön, joka kilpailee pahuudessa vain Hitlerin murhamiesten kanssa.
Suomesta lähetettiin aikoinaan yli 60. 000 lasta Ruotsiin turvaan, eikä yksikään äiti lähtenyt mukaan. Ne äidit ajattelivat tosiaan lastensa parasta.

Suomessa pitää käydä uudelleen läpi ja purkaa tällä vuosituhannella tehdyt 78. 456 lasten huostaanottopäätöstä, jos hallitus katsoo lasten edun vaativan yhdessäoloa äidin kanssa. Isistä ei mitään väliä, paitsi tietysti Isiksen isit. Samalla tavoin kuin sisäministeri Ohisalo vaatii käymään läpi satojen irakilaisten saamat viisi kielteistä turvapaikkapäätöstä. Heillä on ollut syynä tässä järjestyksessä: turvattomuus, homous, kristityksi kääntyminen, Irakissa tehty murha ja lopuksi ehkä majurin arvo Saddamin armeijassa.

Kuudennen kielteisen  päätöksen jälkeen he tietysti saavat sen oleskeluluvan ja Kelan takaaman ikuisen elämän valtavien työhalujensa takia.

Katso tästä Stacey Dooleyn dokumentti jesidien naisarmeijasta ja saat kuvan millaisista murhaajista tämä Isis koostui. Ja millaisia naisia halutaan tuoda Suomeen loisimaan ja saarnaamaan ääri- islamin hienoutta. Helsingin kaupungin asunnot rupeavat nopeasti tyhjenemään, kun samaan rappuun muuttaa umpihuppuun verhoutuneita Isiksen "suomalaisia" ( somaleja, arabeja, etc, suom. huom. )