Jesidejä murhatessaan Isis- terroristit sentään erottivat naiset ja lapset erilleen ja murhasivat vain miehet ja vanhemmat pojat. Kyllä, olen lukenut sen Saksaan paenneen jesidinaisen kirjan.

Camp Speicherissä Isis murhasi jopa 1500 miestä, mutta kaikki olivat Irakin armeijan sotilaita. Suomessahan asuvat ne kaksoset, joista toisen tiedetään varmuudella osallistuneen siihen  joukkomurhaan, mutta ei tiedetä kumpi se oli. Ne roistot saivat vielä tuplasti suuremmat korvaukset "turhasta" vankeudestaan kuin yleensä maksetaan, joten jossain vaiheessa ne ovat varmaan Ylellä, Hesarissa ja Vasemmistoliitossa esimerkkeinä mallipakolaisista.

Hamas sen sijaan hyökkäsi nimenomaan Israelin siviilikohteisiin ja kaikki vauvasta mummoon murhattiin. Ne raukkamaiset roistot kehtasivat vielä ottaa jopa sylivauvoja panttivangeikseen, koska osasivat sentään päätellä Israelin reaktion 1300 siviilin joukkomurhaan. Tekivät vielä videon niistä vauvoista, mutta nyt se on poistettu.  Niitä sitten vielä Suomessa jotkut puolustelevat vapaustaistelijoina!

Israelin armeija on nyt jo pari viikkoa höykyttänyt Gazaa ja Hamasin natseja. Yllättäen muslimimaiden uhkailut sotaan liittymisestä ovat jälleen kerran paljastuneet täydeksi bluffiksi, mihin varmasti vaikuttaa USA: n voimallinen paluu Lähi- idän sontatunkioille.

Meillä puhutaan aina "monikulttuurisuuden" hienoudesta varsinkin muslimien yhteydessä, eikä mikään voisi olla kauempana totuudesta.

Saddam Husseinin aikaan jesidit ja arabit asuivat tiukasti omissa kylissään, mutta Saddam sentään pakotti ne muodolliseen ystävyyteen. Kylien rajoilla juhlittiin pitkin hampain, kun joku jesidi tai arabi otti lapselleen kummisedän toisesta kylästä ja uskonnosta. 

Jesidien joukkomurhat ovat muuten olleet aivan toistuvia Irakissa, kuten yleensäkin vääräuskoisten murhat arabimaissa. Ja kaikissa arabimaissa eri uskontoja ja eri heimoja edustavat asuvat tiukasti omilla alueillaan. Välillä muslimit käyvät isona laumana ryöstämässä ja tappamassa heikompiaan, kuten ne ovat alkaneet tehdä jo Suomessakin.