Suomella on nyt yli satavuotisen historiansa aikana ensimmäisen kerran tilaisuus livahtaa avaimenreiästä Natoon. Tämä aikaikkuna on avoin vain muutamia kuukausia ja seuraavaa kertaa tuskin enää tuleekaan.

Tämä mahdollisuus meillä on nyt vain sen takia, että Venäjä sotii Ukrainassa, eikä se silloin ehdi rettelöimään suomen itärajalle. Toivottavasti ainakaan. Nyt on kuitenkin kaikille selvinnyt meillä olevan yhtä vaarallinen ja häikäilemätön naapuri kuin vuonna 1939 Stalinin aikana.

Venäjän kansan suuri enemmistö tukee Putinin hyökkäystä Ukrainaan, koska sen alueen katsotaan kuuluvan Venäjään. Samalla tavalla korkeatkin venäläiset poliitikot ovat sanoneet Suomen kuuluvan Venäjälle ja tämä lyhyt itsenäisyytemme oli vain Leninille tapahtunut lipsahdus.

Lisäksi Venäjä on jo tottunut uhkailemaan ja painostamaan Suomea aina tarpeelliseksi katsoessaan. Tämä näkyy vielä tälläkin hetkellä, kun Suomesta löytyy koko maailman täydelliseksi roistovaltioksi julistamalle Venäjälle ja Putinille arvovaltaisia tukijoita. Erkki Tuomioja, Heidi Hautala ja Tarja Halonen esimerkiksi.

Venäjälle voi hyvässä lykyssä tulla (tuskin!) joku Gorbatshovin tapainen presidentti ja silloin voimme aivan hyvin luoda sinne ystävälliset suhteet ja käydä kauppaa samalla tavalla kuin Nato- Saksa tekee nyt kansanmurhaaja Putinin kanssa.

Tässä sitten taas "monikulttuurinen" oksennus suomalaiselta oikeuslaitokselta ja todennäköisesti naistuomari.

Irakilainen mies oli hakannut siskoaan nyrkein sekä piiskannut tätä vyöllä noin vuosi sitten Espoossa, koska tällä oli ollut väärä (-uskoinen) poikaystävä. Ja tyypilliseen tapaan vanhemmat valehtelivat pojan puolesta, eikä siskokaan todistanut (tappouhan takia) veljeään vastaan.

Oikeus kommentoi hurjalta kuulostavaa selitystä tuomiossaan:

– Vaikka vastaajan esittämä syy on suomalaiselle tai länsimaiselle ajatustavalle täysin vieras ja jopa järjetön, sitä ei voida asianomistajan ja tämän perheen ilmeisestikin islamilaisen kulttuurin mukaan pitää sellaisena.

Tuossahan on selvää sharia- lain makua ja näin ollen meidän suomalaisten pitää aina joutuessamme muslimien kanssa tekemisiin ottaa huomioon heidän järjetön paskakulttuurinsa ja taipua siihen. Muslimin lyödessä puukolla meidän pitää vain hiljaa nuolla haavamme, eikä missään tapauksessa mennä poliisin puheille ja oikeuteen. Koska silloin tapetaan.

Perkkaa on Suvelan ohella yksi Espoon pahimpia islamistisia sontatunkioita ja siellä poltettiin vanha ja suosittu kappeli viime yönä. Nyt on ramadan ja sen takia patalaiskat muslimit haluavat esittää jotakin ja tuhota suomalaista kulttuuria ja uskon vapautta. Tuollaiset tuhopoltot saavat viimeisetkin valkoihoiset muuttamaan pois alueella ja islamistinen sontatunkio paisuu taas.