Lukekaa tästä Tapio Sadeojan loistava kirjoitus Neuvostoliiton vaikutuksesta Suomen mediakenttään ja kuinka me tänään elämme Eurostoliiton valheellisen uutis- ja ohjelmatuotannon aikaa.

Tässä Maaseudun tulevaisuuden julkaisema tutkimus Ylestä vuodelta 2021, mutta tilanne on nyt varmasti vielä paljon pahempi.

8080dffc-be0f-5f1c-9041-eed459a23b75.jpg

Katsokaa tarkemmin alhaalla olevista tilastoista Yleen tyytyväisten asuinseutua ja puoluekantoja. Niiden perusteella naisten Yle tuottaa ohjelmia max 20% kansalle, mutta kaikki joutuvat maksamaan.

8e3eaf07-0216-5a06-8051-84e77320202b.jpg

Tyytymättömyys Yleen on siis kasvanut vuodessa 12. 5%, joten voimme vain arvailla kuinka paljon se on tänä vuonna. Tuossa vertaillaan maaseutua, jossa asuu 4. 6 miljoonaa ihmistä ja pääkaupunkiseutua, missä asuu vain 1 miljoona ihmistä.

Viimeisen eduskuntavaalin perusteella voidaan sanoa, etteivät pk- seutuun kuuluvat Vantaan ja Espoonkaan asukkaat ole tyytyväisiä Yleen.

Näin ollen vain helsinkiläiset ovat tyytyväisiä Yleen ja heistäkin kymmeniä prosentteja vain sen takia, että jättimäinen verorahoilla toimiva paskamylly tuo verotuloja Helsinkiin. Helsingin vihreät ja muut omaa egoansa kasvattavat eivät ole koskaan arvostelleet venäläistä kivihiiltä polttavia omia sähkö- ja lämpövoimaloitaan, mutta ovat sen sijaan terrorisoineet ja vastustaneet maaseudun paljon puhtaampia energiamuotoja.

Ruotsissa on jo järjestetty mielenosoituksia heidän omaa radioyhtiötään (Svt) vastaan, joka on samanlainen viherfeministien hallitsema valheeseen ja vääristelyyn keskittyvä paskamylly kuin Ylekin. Meilläkin on siis alettava suunnitella voimakkaita toimia Yleä vastaan ja käytettävä Elokapinan oikeudessakin "laillisiksi" katsottujen tekojen kaltaisia materiaan kohdistuvia tihutöitä.

Minulla näkyy kaapelin kautta 20 ilmaiskanavaa, joista siis kolme Ylen kanavaa ovat maksullisia. Ylen kanavia katselen varmaan ainoastaan 2- 3% koko katseluajastani. Ylellä oli ennen hyvää satiiria ja huumoria, mutta nykyään ei mitään kunnollista. Ajankohtaisohjelmissa asiantuntijoina on pääosin vain naisia, joiden voi pienellä googlaamisella todeta olevan sukupuolentutkijoita, tai vähintään jonkun raivo- feministisen vihervasemmistolaisen liikkeen edustajia.