Lukekaa tästä lämmittelynä Fatim Diarran jihadistinen mielipidekirjoitus Hesarissa ja sitten tästä kookomuslaisen kansanedustaja Atte Kalevan vastaus siihen Verkkouutisista. Sen jälkeen voitte lukea tämän minun selkosuomella kirjoitetun tekstini.

Fatim Diarra puhuu äärioikeistosta (KOK, PS), mutta asetetaanpa Suomen imaamit ja muslimit yleisesti käytetylle arvokartallemme ja heitä ei edes näy siellä. Nämä Imaamit ja muslimit ovat viisi (5) metriä kartan oikean reunan ulkopuolella, missä ei noudateta mitään Suomen lakeja, eikä YK: n ihmisoikeussopimusta. Siellä ovat vain natsit, muslimit, Fatim Diarra ja Adolf Hitler!

Fatim Diarran mukaan pääministeri Petteri Orpo teki rimanalituksen, koska hän kertoi Riikka Purran vastustaneen naisten alistamista burkha- vastaisella (mustat säkit) kirjoituksellaan. Saman tulkinnan Orpon kanssa teki kuitenkin Kepun Annika Saarikko, koska hän oli Petterin tapaan lukenut koko Purran postauksen. Ja myös Riikka Purran käyttämillä sanoilla Hesari ja Yle kirjoittavat Afganistanin talebaneista.

Fatim Diarra noudattaa Ylen ja Hesarin likasankojournalismia (Saarikosket), jossa  asiasisältöä vääristellään yksittäisillä sanoilla ja lauseen puolikkailla.

Lestadiolaisten ja saamelaisten keskuudessa lasten hyväksikäyttö on yleistä, kirjoitti Laura Saarikoski Sunnuntai- Hesarin päätoimittajana ollessaan. Milloin eroat Laura Saarikoski ja koska tulevat anteeksipyynnöt, sekä polvistumiset? Koska tuo asia on tutkittu saamelaisten ja lestadiolaisten osalta, eikä heidän keskuudessaan lasten hyväksikäyttö ole sen yleisempää kuin muillakaan. Paitsi muslimeilla tietysti se on yleistä, mutta eihän siitä saa puhua!

Esimerkiksi tyttöjen sukuelinten silpominen tai pakkoavioliitot ovat vakavia väkivallan muotoja, joiden lopettamiseksi vaaditaan vielä paljon työtä, kirjoittaa Fatim Diarra ja valehtelee yhtä sujuvasti kuin paljastui Tanskan ja Ruotsin imaamien valehtelevan julkisuudessa salaa kuvatuissa dokumenteissa. Nämä kun piilokameran edessä kertoivat kannattavansa tyttöjen silpomista ja pakkoavioliittoja, kuten myös äärioikeistolainen Fatim Diarra vastustaa kaikkia pakkoavioliittoihin ja pikkutyttöjen silpomiseen liittyviä oikeustoimia ja lainsäädäntöä.

Suomessa on satoja isiä ja äitejä tuomittu sakkoihin ja vankeuteen lasten läimäyttelystä, kaikenlaisesta pahoinpitelystä ja jopa lapsen hammashoidon laiminlyönnistä. Mutta vain kantakirjasuomalaisia isiä ja äitejä on rangaistu, koska muslimivanhempia edustavat kulttuuritulkit kertovat oikeudessa pikkutyttöjen silpomisen ja kaikenlaisen väkivallan olevan olennainen osa islamilaista kulttuuria. Tuomarit sitten hylkäävät syytteet ja kertovat asian korjaantuvan varmasti seuraavan tuhannen vuoden aikana positiivisella syrjinnällä ja tuhannen tuhannella milijoonalla erikoistukea islamilaisille järjestöille.

Fatim Diarran vihreät oli vuosina 2019- 2023 Viiden v**itun (vrt. Pillupäiväkirjat, Virkataan vittuja, Tulta munille, jne.) hallituksessa, jossa nuo puolueet yhteistuumin ja äärioikeistolaisen RKP: n oikeusministeri Anna- Maja Henrikssonin (Eva Biaudet) johdolla estivät muslimien systemaattisesti harjoittaman pikkutyttöjen sukupuolielinten silpomisen tulevan rangaistavaksi. Jollaisesta raakalaismaisesta ja ihmisyyden vastaisesta teosta kantakirjasuomalainen isä ja äiti saisivat heti 7- 10 vuoden vankeustuomion ja menettäisivät välittömästi lapsensa huoltajuuden.

Myös LI Anderssonin opetusministerinä tuhoamassa peruskoulussa (kansainvälinen maakuva!) muslimitytöiltä ei edes kysytä haluavatko he osallistua liikuntatunneille, vaan sharia- lakia noudattaen heidät lähetetään lukemaan Koraania noiden tuntein ajaksi. Näin kertoi irakilainen Sara Al- Husaini Suomen Kuvalehdessä. Veikkaisinpa, että Al- Husainin kirjaa Huono tyttö ei löydy Suomen kirjastoista, siitä ovat Fatim Diarra ja Umma pitäneet huolen.

fatim%20d.jpg 

Tästä todellista äärioikeistoa edustavasta Fatim Diarrasta oli vähällä tulla vihreiden puheenjohtaja!