Nyt pauhataan kaikkien lehtien pääkirjoituksissa siitä, kuinka Suomi on pelaamassa itseään paitsioon EU: ssa, jos se kieltäytyy osallistumasta ylivelkaantuneiden maiden rajattomaan auttamiseen. Emme ole kuulemma solidaarisia, vaan itsekkäitä olemme.


Brittipankeilla oli suomalaispankkeihin verrattuna 30- kertaiset sijoitukset Kreikassa, mutta se ei osallistunut centilläkään tuon maan avustamiseen.


Euroa perustettaessa nimenomaan Saksa vaati päätöslauselmaan pykälän, joka kieltää auttamasta taloutensa huonosti hoitaneita valtioita. Nyt nämä samaiset nahkahousut haluavat maksattaa omien pankkiensa tappiot myös suomalaisilla veronmaksajilla. En yhtään ihmettelisi, vaikka vaatisivat Lapissa polttamiensa kaupunkien ja kylien palovakuutusrahojakin itselleen.


Kokoomus vaatii vihreiden suulla Suomea myymään valtionomistuksiaan omien välttämättömien ratahankkeidensa rahoittamiseen. Samalla otamme velkaa pystyäksemme rahoittamaan Kreikan tapaisia valtioita, joilla on 300 miljardin valtaisat omistukset.


Kiltti Suomi- neito on ollut EU: n berlusconien jokaiseen ehdotukseen  ensimmäisenä suostuva mallioppilas, mutta nyt on aika vetää housut jalkaan. Jopa arvovaltainen Financial Times kehottaa Eurooppaa antamaan kelvottomien pankkien kaatua.