Ukraina iskee nyt suoraan niihin Moskovan lähiöihin, joissa Venäjän eliitti asuu ja sehän on aivan hieno asia. Ukraina ei tietenkään ole saanut niin pitkälle ylettyviä drooneja lännestä, mutta varmasti maailman parasta tekniikkaa ja maailman parasta rakettibensaa sinne on toimitettu.

Israelhan on jo pitkään räjäytellyt ydinlaitoksia ja niiden voimaloita Iranissa, vaikka maiden välinen etäisyys on 3. 000 kilometriä. Pian Ukraina voi saada kokeiluunsa kyberaseen, jolla lyödään koko Moskova pimeäksi. Eikä sinne saada enää ikinä sähköjä takaisin. Sellaisen mahdollisuuden ja tekniikan  olemassaoloahan väläyteltiin jo siitä Stuxnet- basiliskosta kertovassa dokumentissa.

Näin voi käydä, jos Venäjä edes yrittää ydiniskua Kiovaan tai muualle. Tosin ne mahtavat ydinaseet ovat paljastuneet käyttökelvottomiksi jopa USA: ssa, joten eivät ne taatusti toimi Venäjälläkään. Netissä kiersi joskus iso kuvareportaasi Moskovan lähellä sijaitsevasta rakettitehtaasta, jonne joku ryhmä oli tunkeutunut. Siellä näkyi kymmeniä metrejä pitkiä avaruusraketteja valmiina, mutta paikka oli kuin kaatopaikka.

Kuka on muka huoltanut ja vaihtanut uusia osia hapettuneiden tilalle Venäjän ydintukikohdissa. Ei kukaan, sen näkee jo noista venäläisten Ukrainassa olevista tukikohdista, jotka ovat kuin sikolättejä. Paitsi sika tietysti paskoo vain karsinan yhteen nurkkaan, kuten sain lapsuudessani omin silmin nähdä meillä Joulusian tekevän. Tosin meillä ei silloin ollut venäläistä samassa karsinassa vertailukohteena, mutta lukemieni Tolstoin ja Dostojevskin kirjojen perusteella päättelisin näin.

Ei ole Putinilla siis hurraamista, mutta ei sitä ole Suomen poliisillakaan. Lehdissä olleiden kirjoitusten perusteella kaikki Helsingin seudun valvontakamerat ovat aivan turhia, koska poliisi ei pysty niiltä nauhoilta näkemään edes auton rekisterinumeroa.

Tämä ei tietenkään ole poliisin vika, vaan suomalainen tyttöyhteiskunta estää tehokkaan valvonnan ja siinä menee turvallisuus tu§§un pesuvesien mukana. Maailmalla on jo tehokkaita kasvojentunnistuskameroiden järjestelmiä, joilla voitaisiin saada minuuteissa selville murhamiesten, raiskaajien ja terroristien liikkeet kaupungeissa ja raja- asemilla. Vaihtoehtona on sitten palkata miljardeilla tuhansia uusia poliiseja, jotka eivät kuitenkaan voi asioille mitään. Kuten Ruotsissa on nähty ja joka tilanne meilläkin on jo hyvin pitkällä. 

Voidaanhan ne kamerat säätää niin, etteivät ne ota kuvaa tummahipiäisistä kulkijoista. Siinä täyttyisi se monikulttuurisuuden korkea veisu, eikä poliisi voisi syyllistyä saatanalliseen etniseen profilointiin. He voisivat sanoa radioon: katsokaa hämähäkki väärinpäin ja sen tultua kielletyksi poliiisi keksii sitten jotain muuta. Nykyisillä valtuuksillahan poliisi on täysin avuton ja sokea, jos muutaman miehen terroristiporukka iskee Helsinkiin.