Israel voi aloittaa sotilaallisen suuroperaation Gazassa jo ennen ensi tiistain (17.9.) vaaleja, ja silloin tehdään selvää Hamasista!

Näin lausui Israelin presidentti Bibi Netanjahu eilen Israelin uutisissa. Hän oli juuri palannut Venäjän matkaltaan, joita hän tekee monta vuodessa. Uutisissa näytettiin myös kuinka "Volodja" Putin kehui mailla olevan nyt parhaat suhteet kautta aikojen ja sanoi sen olevan nimenomaan Netanjahun ansiota.

Tämä Bibi on hyvin kiistelty henkilö Israelissa ja ajaa oikeistolaista politiikkaa, mutta kaikilla puolueilla Israelissa on sama näkemys Gazasta, Iranista ja ulkopolitiikasta yleensäkin. Niihin ensi tiistain vaalit eivät vaikuta mitenkään.  

Kaikissa Suomen tiedotusvälineissä kerrotaan aina "Israelin saartavan Gazaa". Onko tosiaankin kysymys niin täydellisestä tietämättömyydestä, vai onko tuo viherfeministinen jihadismi jo noin pahasti mädättänyt "riippumatonta tiedonvälitystä" tekevien aivokudokset. Niin tai näin, mutta laitan tähän alle Gazan kartan, josta lukija näkee Egyptillä olevan 13 km rajaa Gazaan ja Israelilla taas on 50 km rajaa Gazaan.

 

450px-Gaza_Strip_map2.svg.jpg


Egyptin raja Gazaan on täysin suljettu ja siellä on monen kilometrin suoja- alueet. Kaikki elintarvikkeet, rakennustarvikkeet ja yleensä kaikki huolto Gazaan tulee Israelin kautta, kuten myös suurin osa sähköstä tulee Israelista. Lisäksi tuhannet gazalaiset käyvät töissä Israelissa.

Hamas on viime aikoina ampunut monta kertaa viikossa raketteja Etelä- Israelin kaupunkeihin ja kyliin. Elämähän on täysin mahdotonta, jos hälytyssireenit soivat jatkuvasti, eivätkä esim. päiväkotiryhmät ja koululaiset uskalla lähteä kymmentä metriä kauemmas pommisuojista. Nimittäin sireenien soidessa kysymys on enää sekunneista ja torjutunkin raketin jälkeen taivaalta sataa kahden raketin metalliromua.

Katsokaa tästä eilinen Jerusalem studio, siellä oli todella paljon asiaa Lähi- idän nykytilanteesta. Minullekin uutta, mutta näille hesarien minnapettereille täysin käsittämätöntä.

Kaikki nuo Hamasit, Islamilainen Jihad, Hizbollahit ja Jemenin huthit ovat vain osa Iranin operaatiota. Nyt oli Jemenistä lähetetty räjähteillä varustettuja  lennokkeja tuhoamaan saudien öljynjalostamoja ja asialla olivat varmasti Iran ja Hizbollah.

Pahalta näyttää siis, mutta minkäs teet! Ensi viikolla voimme siis ehkä nähdä itkuisia naisministereitä ( Andersson, Ohisalo etc ) marssimassa Helsingissä "arafat- huivit" kaulassa Israelin "sotarikosta" vastaan. Jasser Arafatin setä ja Jerusalemin suurmufti oli pitkiä aikoja Hitlerin esikunnassa järjestelemässä juutalaisten joukkotuhoa Euroopassa. Siinä ja kaikissa islamistien touhuissa olisi sitä oikeaa äärioikeistolaisuutta nähtävissä, mutta kun ei vaan mene perille.