Olin jo viime lauantaina tätä mieltä blogini kommenttiosastolla: Laura Huhtasaari vannoo ruotsidemokraattien nimeen- kyllä nyt tuli uudet vaalit ja persut hajoaa. Saadaan taas vihreää rkp- mössöä, eikä mitään tapahdu vuosiin.
Ja sunnuntaina näin: Hallitus voi jatkaa pelkkien soinilaistenkin tuella. Viime hallituksessakin oli vain osa vasemmistoliittoa. Vaihdetaan vain nimi sopimukseen, osasto Soini tms.

Erityisen ilahtunut olen nyt siitä, että Simon Elo nostettiin ainakin aluksi Uusi vaihtoehto- ryhmän johtomieheksi. Olen jo pari kertaa äänestänytkin Simon Eloa, joka on pistämätön tv- keskustelija, mutta rennommista asioista puhuttaessa myös huumorimies.

Uusi vaihtoehto tulee asemoitumaan poliittisella kartalla jonnekin kepun ja demareiden välimaastoon. Halla- ahon persut taas siirretään eduskunnassa jo istumaankin äärioikealle rkp: n viereen: siinä ovat sitten "ruotsidemokraatit" vierekkäin!

Uusi vaihtoehto on tulevaisuudessa puolue josta ei enää loikata mihinkään, mutta jonne tullaan kepusta ja demareista.

Nykyhallitus teki kuitenkin päänavauksen äitiyskulujen korvaamisesta ( 2500€ ) työnantajille, mutta sellaisista ei pahemmin kirjoitella. Palveluyhteiskunnassa pienet naisia työllistävät palveluyritykset tulevat olemaan enemmän ja enemmän keskeisessä roolissa, joten niiden epätasa- arvoisia äitiyskuluja tulee tasata. Ja muillakin aloilla nuoret töitä hakevat naiset ovat paremmassa asemmassa mieskollegoihinsa nähden.

Kesämökin saa myös nykyisin muuttaa talviasuttavaksi ilman hirveää byrokratiaa ja kaikenlaista muuta pikkukivaa on hallitus sentään saanut aikaan. Muistellaanpa vaikkapa Kataisen/Stubbin mäyräkoirahallituksia!

Sen sijaan tällaisesta humpuukista hesari kirjoitta vielä tänäänkin ( 14. 6 ) ja sitä Ville Niinistö ja anderssonit jakavat lopullisena totuutena. En ole koulutusta vastaan ja sen takia Saksan mallinen oppisopimuskoulutus pitäisi tutkia pikavauhtia ja ottaa käyttöön Suomessakin. Saksassa kun jo yli 60% ihmisistä saa ammatin ja työpaikan oppisopimuskoulutuksella.