keskiviikko, 24. huhtikuu 2024

Muslimi- Muhis uhkaa sodalla, jos emme alistu

Hesarissa on nyt iso juttu Silmien ummistaminen voi kostautua turkulaisesta Muhis Azizista, mutta se on maksumuurin takana. Oletan hänen kuitenkin puhuvan samasta asiasta, mistä hän on tehnyt valtuustoaloitteen Turussa ja siis Koulujen välisestä vaihto- oppilas- ohjelmasta.

Tämähän on apinoitu suoraan Ruotsista, missä keskiluokkaisella kantaruotsalaisalueella asuvat lapset eivät saa käydä muutaman sadan metrin päässä olevaa omaa kouluaan, vaan he joutuvat kulkemaan bussilla kauempana sijaitsevaan mamu- lähiöön.

Sama sitten päinvastoin ja mamu- lähiön lapsia kulkee siihen parempaan kouluun edesauttamaan molemminpuolista kotoutumista. Nyt ollaan siis jo niin pitkällä, että suomalaisia vaaditaan kotoutumaan muslimikulttuureihin. Ja nimenomaan muslimien, koska ei kiinalaisille, ukrainalaisille, venäläisille, jne, tulisi mieleenkään vaatia suomalaisia kotoutumaan heidän hienoihin kulttuureihinsa. 

Mitä annettavaa arabien ja somalien kulttuureilla on suomalaisille! Tyttöjen ja naisten sortoa, homojen hakkaamista ja kaikkien muiden uskontojen sortoa. Muslimimaissa ihmiset lukevat vuodessa keskimäärin 6 minuuttia, mutta länsimaissa 12. 000 minuuttia (Saska Saarikoski, HS).  

Kyseinen ehdotus toteutuessaan loukkaa suomalaisten ihmisoikeuksia ja on kaikilta osin Suomen perustuslain vastainen. 

Aikoinaan parisuhteessa ollessani meillä oli ystäväpiirissämme n. kolmikymppinen kantasuomalainen pariskunta, joka asui Helsingin Vuosaaressa (pikku- Mogadishu). Heillä oli hyvä asunto, meri, venepaikka ja uimaranta, sekä koulut ja kaupat aivan vieressä.

Heidän lastensa lähestyessä kouluikää he kuitenkin muuttivat Espooseen keskiluokkaiselle pientaloalueelle. Missä oli paljon huonommat palvelut, mutta lähikoulussa enemmistönä olevien kantasuomalaisten lasten lisäksi ehkä vain joitakin venäläisiä, virolaisia, thaimaalaisia,jne. lapsia.

Suomalaisille se asunto on elämän suurin sijoitus, siihen säästetään jopa vuosikymmeniä ja lapsiperheille varsinkin hyvä koulu on tärkeä. Sitten heidät pakotettaisiinkin lähettämään lapsensa siihen rauhattomaan mamu- lähiöön, josta he ovat ehkä juuri paenneet. Missä heidän lapsensa kokisivat väkivaltaa, enemmistö ei puhuisi suomea ja lapset menettäisivät monivuotiset koulukaverinsa. Kaikki tämä opettajien sattumanvaraisella valinnalla!

Törmäys tulee joka tapauksessa pian ja sitä ei voida välttää, mutta sitä voidaan pehmentää, uhkailee Muhis Azizi. Näin ollen kaikilla maailman mittareilla parhaimpiin arvostetun suomalaisen yhteiskunnan ja koululaitoksen pitäisi siirtyä ajassa 500 vuotta taaksepäin, sekä alkaa opiskella ja alistua keskiaikaiselle islamille!

Se törmäys voidaan ilmeisesti välttää vain perustamalla Tanskan malliin Kotiuttamisvirasto, joka lähettää Muhiksen kaltaiset sopeutumattomat takaisin niihin kotimaihinsa. Imaameista on hyvä aloittaa, koska ne nimenomaan vastustavat muslimien kotoutumista ja saarnaavat keskiaikaisten kalifaattien perustamista tänne pohjoiseen.

Samoin kouluihin Ranskan malliin ehdoton huivien, kaapujen ja muiden uskonnollisten pukujen kielto. Ranskassa eräs algerialainen tukun autonkuljettaja kieltäytyi toimittamasta tavaraa juutalaisten kauppoihin, joten hän sai kolme kuukautta vankeutta ja sen jälkeen suoraan lentokoneella Algeriaan.

Ruotsikin on karkottanut jo ison lauman imaameja, vaikka yksikin 25 vuotta Ruotsissa asunut imaami sinnitteli vuoden häkissä, ennen kuin otti lentolipun Turkkiin ja sai vielä 250€ rahaa taskuun!

tiistai, 23. huhtikuu 2024

Suomen huoltovarmuus- Poltamme metsät pois

Sanna Marinin ilmastohallituksen kaikkien päätösten tuhot eivät ole vielä paljastuneet Suomen kansalle.

Marinin hallitus lopetti turveteollisuuden, vaikka Ruotsissa turve on uusiutuva luonnonvara. Laskettiin venäläisen maakaasun ja puuntuonnin varaan.

Viimeisen kolmen vuoden aikana Suomi on käytännössä polttanut kaikki vanhat energiaturvevarastonsa. Olemme polttaneet ja poltamme kiihtyvään tahtiin kotimaista jalostuskelpoista puuta, jonka pitäisi päätyä sahoille tai sellukattiloihin kaukolämpölaitosten sijaan.

Ensi talvena meillä ei siis ole enää varastoissa turvetta, joten sähkö- ja kaukolämpövoimalat polttavat yhä enemmän Suomen metsiä. Raakapuun hinta nousee ja sehän on kepulle riemukas asia. Sitä iloa ei kuitenkaan kestä kauan, koska puunjalostusteollisuuden, sekä sellu- ja paperitehtaiden kannattavuus romahtaa ja ne lyödään kokonaan kiinni. Silloin raakapuun hintakin romahtaa ja sitä aletaan viedä Ruotsin paperitehtaisiin. Olemme silloin Kongoakin kurjempi romuvaltio!

Siinä toteutuu Marinin hallituksen idea vain puoliksi; savupiipputeollisuus häviää, mutta metsiä poltetaan enemmän kuin milloinkaan Suomen satavuotisen historian aikana.

Tosin meille tuodaan aina vain enemmän jätteitä mm. Italiasta poltettavaksi, mutta kenen piikkiin nekin saasteet menevät monimutkaisessa päästökaupassa. Loppujen lopuksi ne Italian jätteet saattavat maksaa meille enemmän kuin öljy ja maakaasu, puhumattakaan nyt kotimaassa työtä ja hyvinvointia tuoneesta turveteollisuudesta.

Suomessa vihreä lehdistö on luonut ihmisille lapsellisen asenteen kaivosteollisuutta kohtaan. Ruotsissakin jopa maan vihreät julistavat: Meidän täytyy uskaltaa sanoa kyllä uusille kaivoksille.

Meillä ei ymmärretä, että teollinen yhteiskunta tarvitsee joka vuosi valtavat määrät erilaisia metalleja. Jo yhteen sähköautoon menee sata kiloa (100 kg) kuparia ja tuulivoimaloihin vedetään satoja kilometrejä ranteen paksuista kuparijohtoa näiden voimalinjojen takia kaadettujen metsien ja raiskattujen soiden halki.

maanantai, 22. huhtikuu 2024

Ylenanto ja Paskapuhetta- Anderssonin naisviha

Tänään on paljastunut, ettei Yle pysty enää kuluttamaan vuotuista jättibudjettiaan, joten se jakaa selvää rahaa sadoille (jotain 5- 600) johtajilleen ja lisäksi yhden tai useamman kannustinpalkkion sai 1468 yleläistä (1,378 281milj). Noillakin rahoilla saataisiin satoja uusia hoitajia.

Hallitusohjelmassa Yle säästyi leikkauksilta rkp: n ansiosta, mutta eiköhän se pykälä pian korjata. Kaikki muut kansanryhmät ovat jo osallistumassa valtion jättimäisiin säästöihin, jotka on aivan puhdas pakko tehdä. Muuten joudutaan kysymään ulkomaisilta kamreereilta lupa joka asiaan.

Arvonlisäveron korotuksesta meuhkataan, mutta ei mainita ruuan alvin jätetyn nostamatta. Sanna Marinhan puhui ennen viime ek- vaaleja nimenomaan ruuan alvin nostosta 24 prosenttiin! Köyhimmät pari miljoonaa suomalaista käyttävät lähes kaikki rahansa ruokaan ja niistä harvoista vaate- ja muista ostoksista ei se 1.5 euron korotus 100 euron ostosta kohti paljon heilauta. 

Kaisa Juuson ajojahti ei ole mitään muuta kuin Naisvihaa, jota tosin ovat joutuneet kärsimään muutkin PS- naiset. Paskapuhetta- Anderssonin Vasemmistoliitto ajaa jo välikysymystä Kaisa Juuson erottamiseksi, mutta en usko keskustan lähtevän siihen mukaan.

Annikka Saarikko on suurelta osin syyllinen kelvottoman soten kustannuksiin ja muuhunkin talouskaaokseen. Antti Kaikkosen oletan katsovan jo tulevaisuuteen, sekä hallituksen kaatuessa tuleviin hallituspaikkoihin uudessa kokoonpanossa (Kok, PS, Krist, kepulit).

PS: Arabialaisittain ruotsia murtavat aiheuttavat ruotsalaisille närästystä ja kielteisiä tunteita, kun taas suomalaisittain murtavat positiivisia tunteita ja siinä Cha cha chaa- fiilingissä alkaa jalka vipattaa! 

finsk-finland-finnar-hijab-islam-muslim.

sunnuntai, 21. huhtikuu 2024

Pakolainen ratkaisee ongelmat- omansa

Ylellä on jälleen monikulttuurisuuden korkea veisu, jossa monet asiat herättävät kysymyksiä. Lahdessa on kouluihin sovittelijaksi palkattu irakilainen Salwan Ghazi, jonka työhön kuuluu myös estää jengiytymistä.

Kuin ohimennen Ghazi mainitsee Suomessa oloaikanaan "osallistuneensa" jo muutamaan pahoinpitelyyn, mutta ei "syyllistyneensä". Hän on siis ollut mukana "tappeluissa" (HS, Yle), joissa 2- 6 muslimimiestä hakkaa suomalaisnuorta (ryöstää?). Palkattiinko Ghazi nuorisotyöhön nimenomaan hänen rikoskierteensä katkaisemiseksi, kuten on tehty usein ainakin Helsingissä!

Ghazi ilmeisesti esiintyy sovittelijana nimenomaan suomalaislasten ja muslimilasten keskinäisissä kahinoissa ja sehän on sitä sharia- lakia kauneimmilllaan. Näissä tilanteissa syyllinen on määrätty jo Koraanissa ja Kairon julistuksessa, jotka antavat ihmisoikeudet vain muslimeille. "Ja ei kun kantasuomalainen koulua vaihtamaan!"

Ghazi estää jengiytymistä ja Ruotsissahan on jo todettu nuorisotiloihin palkattujen maahanmuuttajien tekevän niistä jengien oleskelutiloja. Kuten Borkyrkassa suljettiin kahdeksan nuorisotilaa, koska luotiliiveihin pukeutuneet jengit heiluivat niissä aseiden kanssa huumeita myymässä.

Yle ja Hesari eivät koskaan haastattele Suomessa menestyneitä virolaisia ja venäläisiä (150. 000), jotka olisi palkattu leikkityöhön monikulttuurisuuden korkeaa veisua laulamaan. Koska heitä ei ole ja samalla tavalla Ukrainan pakolaiset vaiennetaan, kuten jo Migri on kohdellut heitä kuin Turkki armenialaisia.

Ensimmäisiä rahojaan nämä naiset ja lapset saivat odottaa kuukausia, kun taas itärajan yli tullut marokkolainen kehui lehdessä saaneensa rahaa jo ensimmäisenä päivänä. Kuten myös Oulussa Ukrainan pakolaiset häädettiin lumihankeen ja pakkaseen tavaroineen, kun partaukkoa rupesi tulemaan itärajan yli.

Södertäljessä jopa kolme pankkiin palkattua maahanmuuttajaa (Syyria) myönsi lahjuksilla ilman mitään takuita miljoonien lainoja maanmiehilleen. Siellä koko kaupunki on kuitenkin jo kalifaatin hallussa, joten oikeus katsoi työpaikan antamien potkujen olevan riittävä rangaistus.

Tästä voi hyvinkin päätellä miten Monihelin toiminnanjohtaja Abdirahim Hussein jakaa verorahoja mamuille. Pitkän rikos- valehtelu- ja huijaushistorian omaava mies tietää kyllä jo miten myönnetään rahaa kaverien ja sukulaisten valejärjestöille ilman kiinnijäämisen pelkoa.

Otetaan tähän loppuun vielä esimerkki Britanniasta, jossa kansalaisaktivistit pelastavat kongolaisen Anicet Mayelan karkotukselta ja kauhealta kuolemalta. Mayela istui jo lentokoneessa kädet ja jalat sidottuina, mutta lentoemännät vastustivat karkotusta ja hän sai jäädä. Kuvasta huomaatte, kuinka Mayela oli itsekin aktiivinen pakolaisten puolesta.

Maahanmuuttajat eivät ole rikollisia, julistaa hän ja siten voimme todeta Salwan Ghazin ja Abdirahim Husseinin olleen niitä yksittäistapauksia, jotka on nyt kuitenkin armahdettu ja nostettu pylvään nokkaan.

kongo.jpg

Britanniaan jäätyään 40- vuotias Anicet Mayela raiskasi kuitenkin melko pian 15- vuotiaan tytön ja sai heti elinkautisen. Kyseessä on täytynyt olla erityisen julma ja pitkäkestoinen teko, koska heti tuli elinkautinen. Miten lienee tuollaisten jälkeen tyttöjen ja naisten liikkuminen: vain päivällä ja mieluummin porukalla silloinkin.

lauantai, 20. huhtikuu 2024

Tulevasta kuolemasta kertovalle lääkärille syyte taposta

Mistä ihmeestä länsimaiseen lääketieteeseen on pesiytynyt käytäntö, että vakavasti sairastuneelle potilaalle kerrotaan taudin johtavan kuolemaan ja lääkäri arvioi jopa kuukauden tarkkuudella kuolinpäivän!

Sehän masentaa potilaan, heikentää hänen kuntoaan ja siten myös immuunijärjestelmäänsä, sekä varsin usein kovia tuskia pelkäävä potilas tekee hätäännyksissään itsemurhan. Kaiken huipuksi joskus kyseessä on väärä diagnoosi, joten potilas on sen takia aivan turhaan juonut nopeasti omaisuutensa, pieksänyt vaimonsa ja pilannut kunniallisen maineensa huorissa juoksemalla.

Näin ollen arvioisin, että lääkärin kerrottua potilaalle kuolemasta ja kuolinpäivän, voitaisiin ehkä jopa 20- 30% tapauksista katsoa kyseessä olevan suora kuolemantuottamus. Sellaisesta maksimirangaistus on nyt kaksi vuotta vankeutta, mutta lääkäreiden tapauksessa se voitaisiin ainakin tuplata.

Kiinalaisessa kulttuurissa nimittäin potilaan toivoton tilanne ja jäljellä oleva elinaika kerrotaan potilaiden omaisille, mutta ei missään tapauksessa potilaille itselleen. Silloin mummot tai vaarit voivat nähdä perintökaareensa kuuluvissa lapsissa ja muissa sukulaisissa sellaista iloa ja uutta elämänhalua, että se tarttuu heihinkin. He voimaantuvat siitä itsekin ja uudistuneet solut nitistävät taudin.

Tosin silloin potilaan yllättäen toivuttua voivatkin omaiset nostaa syytteen lääkäriä vastaan, koska: Heitin vaimoni turhaan mäkeen, myin autoni, join rahat ja mitään perintöä ei tullutkaan! Mutta se on eri asia ja terveet kyllä pärjäävät.

Meillä on jo hoitokielto ja eutanasiaa suunnitellaan, joten tuon lääkärin vaitiolovelvollisuuden voi käsitellä tuon eutanasian yhteydessä.

Joka eutanasia on jo käytännössä joissakin tapauksissa. Eräs korkeasti koulutettu naistuttavani oli pitkään töissä yo- keskussairaalan syöpäosastolla ja hän kertoi siitä. Hyvin usein syöpäpotilas on niin kovissa tuskissaan, että huutaa suoraa huutoa, kun mikään lääke ei auta. Silloin lääkärien on pakko antaa ylisuuri annos morfiinia, vaikka tietävät sen olevan tappava. 

Minua itseäni otti suunnattomasti päähän, kun joitakin vuosia sitten sydänoperaationi peruuntui vatsaan tullen verenvuodon takia ja sitä vatsaoperaatiota odotellessani lääkäri tuli melko suoraan uhkailemaan kuolemalla. Mitä helevettiä minä sillä tiedolla tein ja väärällä vielä!

Keski- ikäinen, ylimielisen näköinen mieslääkäri, joka saattoi tehdä sen ihan vain piruuttaan ja ajankulukseen! Koska oli yllättäen joutunut yöpäivystykseen, vaikka piti lähteä uuden hoitsun kanssa ajelemaan mökille sillä tuliterällä punaisella Jaguarilla.

En tosin kanna kaunaa lääkäreille, koska minä johdan 2- 0 heitä vastaan. Yksikään lääkäri ei ole vielä julistanut minua kuolleeksi, mutta minä olen tehnyt sen yhdelle lääkärille puhelussa Hätäkeskukseen. Työmaalta löytyi vainaja, jonka tuttu rikoskomisario kertoi myöhemmin olleen itsemurhan tehnyt lääkäri. 2- 0 tuli siitä, kun tutun lääkärin kanssa puhkesi hänen kotonaan riita naisesta ja lääkäriltä murtui käsi, mutta minulle ei mitään.